Til hovedinnhold

Vannmelon frosé

30 min

MERK: Tiden er eksludert frysetid . Du må gjøre klar deler av oppskriften dagen i forveien.

Frosé, som er en forenklet betegnelse for «Frozen Rosé», er en herlig slush-aktig drink som er basert på frossen rosévin. Det aller vanligste er nok å tilsette smak av jordbær, men denne vannmelonvarianten er også fantastisk god. 

Herlig forfriskende cocktail for voksne i sommervarmen!

Beregn en flaske rosévin og en halv vannmelon til denne oppskriften som gir 4 porsjoner. 

Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.

Lagret av 601 brukere
Vannmelon frosé

MERK: Tiden er eksludert frysetid . Du må gjøre klar deler av oppskriften dagen i forveien.

Frosé, som er en forenklet betegnelse for «Frozen Rosé», er en herlig slush-aktig drink som er basert på frossen rosévin. Det aller vanligste er nok å tilsette smak av jordbær, men denne vannmelonvarianten er også fantastisk god. 

Herlig forfriskende cocktail for voksne i sommervarmen!

Beregn en flaske rosévin og en halv vannmelon til denne oppskriften som gir 4 porsjoner. 

Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.

Lagret av 601 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 fl rosévin
  • 3 dl vannmelonjuice, fra most vannmelon

Vannmelonsirup

  • 2 dl vannmelonjuice, fra most vannmelon
  • 1.5 dl sukker

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 fl rosévin
  • 3 dl vannmelonjuice, fra most vannmelon

Vannmelonsirup

  • 2 dl vannmelonjuice, fra most vannmelon
  • 1.5 dl sukker

Gjør dette dagen før:

Hell rosévinen i isterningbrett og sett i fryseren til dagen etter.
Mos vannmelon i en blender. Sil blandingen slik at du fjerner stener og en del av fruktkjøttet. Mål opp 3 dl vannmelonsaft og fyll også dette i isterningbrett som du setter i fryseren til dagen etter.
Mos vannmelon i en blender. Sil blandingen slik at du fjerner stener og en del av fruktkjøttet. Mål opp 3 dl vannmelonsaft og fyll også dette i isterningbrett som du setter i fryseren til dagen etter.
Mål opp 2 dl vannmelonsaft til og ha i en liten kjele med sukkeret. Varm opp blandingen og la den småkoke i noen minutter. Ta kjelen av platen og sett kjelen med vannmelonsirupen i kjøleskapet til dagen etter.
Mål opp 2 dl vannmelonsaft til og ha i en liten kjele med sukkeret. Varm opp blandingen og la den småkoke i noen minutter. Ta kjelen av platen og sett kjelen med vannmelonsirupen i kjøleskapet til dagen etter.

Gjør dette før servering:

Finn frem de frosne rosévin-terningene og vannmelon-isterningene. Hent også den kalde vannmelonsirupen fra kjøleskapet. Fyll opp blenderen med isbiter av rosévin og vannmelon og hell over den kalde vannmelonsirupen.
Finn frem de frosne rosévin-terningene og vannmelon-isterningene. Hent også den kalde vannmelonsirupen fra kjøleskapet. Fyll opp blenderen med isbiter av rosévin og vannmelon og hell over den kalde vannmelonsirupen.
Kjør blandingen raskt sammen i blenderen så du får en tykk slush. Øs opp slushen med spiseskje i cocktailglass, pynt hvert glass med en skive fersk vannmelon og server straks.
Kjør blandingen raskt sammen i blenderen så du får en tykk slush. Øs opp slushen med spiseskje i cocktailglass, pynt hvert glass med en skive fersk vannmelon og server straks.
woman cooking

Bon appetit!

Gjør dette dagen før:

Hell rosévinen i isterningbrett og sett i fryseren til dagen etter.
Mos vannmelon i en blender. Sil blandingen slik at du fjerner stener og en del av fruktkjøttet. Mål opp 3 dl vannmelonsaft og fyll også dette i isterningbrett som du setter i fryseren til dagen etter.
Mos vannmelon i en blender. Sil blandingen slik at du fjerner stener og en del av fruktkjøttet. Mål opp 3 dl vannmelonsaft og fyll også dette i isterningbrett som du setter i fryseren til dagen etter.
Mål opp 2 dl vannmelonsaft til og ha i en liten kjele med sukkeret. Varm opp blandingen og la den småkoke i noen minutter. Ta kjelen av platen og sett kjelen med vannmelonsirupen i kjøleskapet til dagen etter.
Mål opp 2 dl vannmelonsaft til og ha i en liten kjele med sukkeret. Varm opp blandingen og la den småkoke i noen minutter. Ta kjelen av platen og sett kjelen med vannmelonsirupen i kjøleskapet til dagen etter.

Gjør dette før servering:

Finn frem de frosne rosévin-terningene og vannmelon-isterningene. Hent også den kalde vannmelonsirupen fra kjøleskapet. Fyll opp blenderen med isbiter av rosévin og vannmelon og hell over den kalde vannmelonsirupen.
Finn frem de frosne rosévin-terningene og vannmelon-isterningene. Hent også den kalde vannmelonsirupen fra kjøleskapet. Fyll opp blenderen med isbiter av rosévin og vannmelon og hell over den kalde vannmelonsirupen.
Kjør blandingen raskt sammen i blenderen så du får en tykk slush. Øs opp slushen med spiseskje i cocktailglass, pynt hvert glass med en skive fersk vannmelon og server straks.
Kjør blandingen raskt sammen i blenderen så du får en tykk slush. Øs opp slushen med spiseskje i cocktailglass, pynt hvert glass med en skive fersk vannmelon og server straks.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?