Ha cognac, sitronjuice og sukkerlake i en shaker eller rent syltetøyglass. Fyll godt opp med is og shake hardt i 12-16 sekunder, eller til du hører at isen knuses.
Bruk hawthorn-sil og tesil for å helle over i et avkjølt coupetteglass eller en champagneflute. Topp med champagne - voilà!
SUKKERLAKE: Ha sukker og vann i en kjele, og varm opp over middels varme til alt sukkeret er oppløst. Pass på at alt sukkeret er helt oppløst, ellers vil den krystallisere seg i kjøleskapet senere. Holdbarhet er uendelig.
Bon appetit!
Ha cognac, sitronjuice og sukkerlake i en shaker eller rent syltetøyglass. Fyll godt opp med is og shake hardt i 12-16 sekunder, eller til du hører at isen knuses.
Bruk hawthorn-sil og tesil for å helle over i et avkjølt coupetteglass eller en champagneflute. Topp med champagne - voilà!
SUKKERLAKE: Ha sukker og vann i en kjele, og varm opp over middels varme til alt sukkeret er oppløst. Pass på at alt sukkeret er helt oppløst, ellers vil den krystallisere seg i kjøleskapet senere. Holdbarhet er uendelig.