Til hovedinnhold

Frozen Fino Strawberries: Slush med jordbær og sherry

10 min
7 varer
206
Frozen Fino Strawberries: Slush med jordbær og sherry

Sommerdrinken for deg som liker slush. Dette er en forfriskende slush med friske jordbær og fino sherry. Enkelt og veldig godt. Oppskriften er utviklet av bartender Anne Maurseth.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 4 cl sherry, fino
  • 3 cl sitronsaft, ferskpresset
  • 2 cl sukkerlake, se egen oppskrift
  • 1 håndfull jordbær, renset, ferske
  • isbiter

Sukkerlake

  • 6 dl sukker
  • 4 dl vann

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 cl sherry, fino
  • 3 cl sitronsaft, ferskpresset
  • 2 cl sukkerlake, se egen oppskrift
  • 1 håndfull jordbær, renset, ferske
  • isbiter

Sukkerlake

  • 6 dl sukker
  • 4 dl vann
Ha alt i en blender, og fyll blenderen to tredjedeler full med isbiter.
Blend på maks styrke til du får en jevn slush.
Serveres med sugerør i høye cocktailglass eller vinglass.
PS. Denne oppskriften kan du fint gange opp slik at du kan lage fem porsjoner i en blender av gangen.
SUKKERLAKE: Ha sukker og vann i en kjele, og varm opp over middels varme til alt sukkeret er oppløst. Pass på at alt sukkeret er helt oppløst, ellers vil den krystallisere seg i kjøleskapet senere. Holdbarhet er uendelig.
woman cooking

Bon appetit!

Ha alt i en blender, og fyll blenderen to tredjedeler full med isbiter.
Blend på maks styrke til du får en jevn slush.
Serveres med sugerør i høye cocktailglass eller vinglass.
PS. Denne oppskriften kan du fint gange opp slik at du kan lage fem porsjoner i en blender av gangen.
SUKKERLAKE: Ha sukker og vann i en kjele, og varm opp over middels varme til alt sukkeret er oppløst. Pass på at alt sukkeret er helt oppløst, ellers vil den krystallisere seg i kjøleskapet senere. Holdbarhet er uendelig.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?