1 håndfull mynteblader, den tynne stilken kan gjerne sitte på
1 stk lime, godt vasket
2 stk pasjonsfrukt
4 cl rom
3 ts sukker, gjerne uraffinert
knust is
sitronbrus, eller club soda
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
1 håndfull mynteblader, den tynne stilken kan gjerne sitte på
1 stk lime, godt vasket
2 stk pasjonsfrukt
4 cl rom
3 ts sukker, gjerne uraffinert
knust is
sitronbrus, eller club soda
Skjær limen i båter og del hver båt i to. Legg mynteblader, lime (med fruktkjøttet opp) og sukker i et glass. Del pasjonsfrukten i to. Bruk en teskje og skrap ut fruktkjøttet over i glasset.
Knus eller bland alt godt samme. Det er viktig å få presset ut saften av limen men blader og lime skal ikke knuses helt.
Fyll opp med knust is og hell over rom. Bruk en lang skje og rør godt rundt.
Fyll på med litt sitronbrus og server.
Bon appetit!
Skjær limen i båter og del hver båt i to. Legg mynteblader, lime (med fruktkjøttet opp) og sukker i et glass. Del pasjonsfrukten i to. Bruk en teskje og skrap ut fruktkjøttet over i glasset.
Knus eller bland alt godt samme. Det er viktig å få presset ut saften av limen men blader og lime skal ikke knuses helt.
Fyll opp med knust is og hell over rom. Bruk en lang skje og rør godt rundt.