Til hovedinnhold

Jordbær «Bellini»

15 min

Cocktailen «Bellini» lages tradisjonelt med musserende vin og hvit fersken, men den kan også varieres med andre puréer. Når en lager en «Bellini» med jordbærpuré i stedet for ferskenpuré kalles drinken for «Rosini».
Oppskrift: Lise Finckenhagen
Foto: Sara Johannessen

Lagret av 707 brukere
Jorbær-Bellini i champagneglass

Cocktailen «Bellini» lages tradisjonelt med musserende vin og hvit fersken, men den kan også varieres med andre puréer. Når en lager en «Bellini» med jordbærpuré i stedet for ferskenpuré kalles drinken for «Rosini».
Oppskrift: Lise Finckenhagen
Foto: Sara Johannessen

Lagret av 707 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 fl musserende vin, gjerne prosecco
  • 200 g jordbær, ferske eller frosne
  • sukker, eller jordbærsirup

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 fl musserende vin, gjerne prosecco
  • 200 g jordbær, ferske eller frosne
  • sukker, eller jordbærsirup
Rens og kjør jordbærene til puré (med stavmikser eller i en hurtigmikser), sammen med et par spiseskjeer sukker eller jordbærsirup. Gni puréen gjennom en sil for å fjerne frøene.
Ha først 1-2 spiseskjeer jordbærpuré i glasset og fyll på med kald prosecco.
woman cooking

Bon appetit!

Rens og kjør jordbærene til puré (med stavmikser eller i en hurtigmikser), sammen med et par spiseskjeer sukker eller jordbærsirup. Gni puréen gjennom en sil for å fjerne frøene.
Ha først 1-2 spiseskjeer jordbærpuré i glasset og fyll på med kald prosecco.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?