Cocktailen «Bellini» lages tradisjonelt med musserende vin og hvit fersken, men den kan også varieres med andre puréer. Når en lager en «Bellini» med jordbærpuré i stedet for ferskenpuré kalles drinken for «Rosini». Oppskrift: Lise Finckenhagen Foto: Sara Johannessen
Cocktailen «Bellini» lages tradisjonelt med musserende vin og hvit fersken, men den kan også varieres med andre puréer. Når en lager en «Bellini» med jordbærpuré i stedet for ferskenpuré kalles drinken for «Rosini». Oppskrift: Lise Finckenhagen Foto: Sara Johannessen
Rens og kjør jordbærene til puré (med stavmikser eller i en hurtigmikser), sammen med et par spiseskjeer sukker eller jordbærsirup. Gni puréen gjennom en sil for å fjerne frøene.
Ha først 1-2 spiseskjeer jordbærpuré i glasset og fyll på med kald prosecco.
Bon appetit!
Rens og kjør jordbærene til puré (med stavmikser eller i en hurtigmikser), sammen med et par spiseskjeer sukker eller jordbærsirup. Gni puréen gjennom en sil for å fjerne frøene.
Ha først 1-2 spiseskjeer jordbærpuré i glasset og fyll på med kald prosecco.