rask
Razz-ma-tazz
30 min
Dette er en variant av Mojito med friske bær og sitron istedenfor lime - komponert av Toralf Bølgen og Trond Moi.
Kilde: Toralf Bølgen og Trond Moi. Foto: Mats Widén
Lagret av 66 brukere
Dette er en variant av Mojito med friske bær og sitron istedenfor lime - komponert av Toralf Bølgen og Trond Moi.
Kilde: Toralf Bølgen og Trond Moi. Foto: Mats Widén
Lagret av 66 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 0.5 sitron
- 12 mynte
- 6 bringebær
- knust is
- 4 cl rom, lys
- 2 cl sukkerlake
- 3 cl sitronbrus
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 0.5 sitron
- 12 mynte
- 6 bringebær
- knust is
- 4 cl rom, lys
- 2 cl sukkerlake
- 3 cl sitronbrus
Skjær sitron i båter (4 båter til én cocktail).
Knus sitron, mynteblader og bringebær med en støter (bar-skje med stamper på baksiden) eller skaftet av en tresleiv, i drikkeglasset.
Fyll opp med knust is, rom og sukkerlake.
Rør om og ha i sitronbrusen.
Garner med ekstra mynte og bringebær.

Bon appetit!
Skjær sitron i båter (4 båter til én cocktail).
Knus sitron, mynteblader og bringebær med en støter (bar-skje med stamper på baksiden) eller skaftet av en tresleiv, i drikkeglasset.
Fyll opp med knust is, rom og sukkerlake.
Rør om og ha i sitronbrusen.
Garner med ekstra mynte og bringebær.