Til hovedinnhold

Razz-ma-tazz

30 min
7 varer
64
Razz-ma-tazz

Dette er en variant av Mojito med friske bær og sitron istedenfor lime - komponert av Toralf Bølgen og Trond Moi.
Kilde: Toralf Bølgen og Trond Moi. Foto: Mats Widén

Ingredienser

8
porsjoner
  • 0.5 sitron
  • 12 mynte
  • 6 bringebær
  • knust is
  • 4 cl rom, lys
  • 2 cl sukkerlake
  • 3 cl sitronbrus

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 0.5 sitron
  • 12 mynte
  • 6 bringebær
  • knust is
  • 4 cl rom, lys
  • 2 cl sukkerlake
  • 3 cl sitronbrus
Skjær sitron i båter (4 båter til én cocktail).
Knus sitron, mynteblader og bringebær med en støter (bar-skje med stamper på baksiden) eller skaftet av en tresleiv, i drikkeglasset.
Fyll opp med knust is, rom og sukkerlake.
Rør om og ha i sitronbrusen.
Garner med ekstra mynte og bringebær.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær sitron i båter (4 båter til én cocktail).
Knus sitron, mynteblader og bringebær med en støter (bar-skje med stamper på baksiden) eller skaftet av en tresleiv, i drikkeglasset.
Fyll opp med knust is, rom og sukkerlake.
Rør om og ha i sitronbrusen.
Garner med ekstra mynte og bringebær.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?