Denne oppskriften brukte vi på en meksikansk restaurant jeg jobbet på i mange år. Den smaker kjempegodt i sommersolen, og ønsker du den mildere, så er det bare å pøse på med jordbær og isbiter. Kilde: Mari Hult. Foto:Nufsaid
Denne oppskriften brukte vi på en meksikansk restaurant jeg jobbet på i mange år. Den smaker kjempegodt i sommersolen, og ønsker du den mildere, så er det bare å pøse på med jordbær og isbiter. Kilde: Mari Hult. Foto:Nufsaid
Skal du lage flere margaritaer, er det en fordel å lage jordbærpuré. Da går blendingen enklere, og det er lettere å kontrollere hvor søtt det blir.
Jordbærpuré lager du ved å kjøre jordbær og sukker sammen i en hurtigmikser. Frosne jordbær bør tines en del først. Her smaker du deg fram til ønsket søthetsgrad, avhengig av bærsmak og egne ønsker.
Når selve margaritaen skal lages, har du isbiter, jordbær eller puré, tequila, sitruslikør og sour mix i en blender. Kjør det til du har en slett masse. Smak til med sukker.
Velg et passende glass. Her kan både store longdrinkglass og solide glass med stett brukes. Fukt kanten på glasset ved å dyppe det i litt limesaft, og dypp kanten deretter i sukker.
Hell over margaritaen, og server med sugerør.
Isbiter
Mengden isbiter en bør bruke kommer litt an på ønsket konsistens. For å få det likt på bildet vil jeg anbefale rundt 3 desiliter. Vil du ha en mindre tykkflytende drink bruker du mindre isbiter.
Bon appetit!
Skal du lage flere margaritaer, er det en fordel å lage jordbærpuré. Da går blendingen enklere, og det er lettere å kontrollere hvor søtt det blir.
Jordbærpuré lager du ved å kjøre jordbær og sukker sammen i en hurtigmikser. Frosne jordbær bør tines en del først. Her smaker du deg fram til ønsket søthetsgrad, avhengig av bærsmak og egne ønsker.
Når selve margaritaen skal lages, har du isbiter, jordbær eller puré, tequila, sitruslikør og sour mix i en blender. Kjør det til du har en slett masse. Smak til med sukker.
Velg et passende glass. Her kan både store longdrinkglass og solide glass med stett brukes. Fukt kanten på glasset ved å dyppe det i litt limesaft, og dypp kanten deretter i sukker.
Hell over margaritaen, og server med sugerør.
Isbiter
Mengden isbiter en bør bruke kommer litt an på ønsket konsistens. For å få det likt på bildet vil jeg anbefale rundt 3 desiliter. Vil du ha en mindre tykkflytende drink bruker du mindre isbiter.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto