Dette er en ekstravagant versjon av den klassiske margaritaen. Gjør du den frozen så blir cocktailen mildere i smaken, i tillegg til at den holder den lave temperaturen lengre. Kilde: Mari Hult. Foto: Erik Jørgensen
Dette er en ekstravagant versjon av den klassiske margaritaen. Gjør du den frozen så blir cocktailen mildere i smaken, i tillegg til at den holder den lave temperaturen lengre. Kilde: Mari Hult. Foto: Erik Jørgensen
Ha isbiter, limejuice, tequila og sitruslikør i en blender. Smak eventuelt til med sour mix om du vil ha en litt mildere smak. I denne drinken er det lurt å bruke mye isbiter, slik at den får en ganske fast konsistens.
Bruk limebåten til å fukte kanten på et cocktailglass. Dypp det deretter i salt.
Hell drinken over i glasset. Pass på at den ikke treffer kanten, da salten vil gi den en vond smak. Bygg den heller oppover i glasset, som på bildet.
Garnér med en limeskive.
På grunn av saltkanten serveres vanligvis ikke margarita med sugerør, men når den er frozen kan den være vanskelig å drikke uten, så det blir litt opp til hver enkel.
Bon appetit!
Ha isbiter, limejuice, tequila og sitruslikør i en blender. Smak eventuelt til med sour mix om du vil ha en litt mildere smak. I denne drinken er det lurt å bruke mye isbiter, slik at den får en ganske fast konsistens.
Bruk limebåten til å fukte kanten på et cocktailglass. Dypp det deretter i salt.
Hell drinken over i glasset. Pass på at den ikke treffer kanten, da salten vil gi den en vond smak. Bygg den heller oppover i glasset, som på bildet.
Garnér med en limeskive.
På grunn av saltkanten serveres vanligvis ikke margarita med sugerør, men når den er frozen kan den være vanskelig å drikke uten, så det blir litt opp til hver enkel.