Bellini med bringebær
Dette er oppskriften på en fruktig bellini til kokebokforfatter og matblogger Monica Csango fra boken «Til å spise opp».
– Mormor lærte meg at gjestene skal få et glass straks de kommer inn døren. Server forretten stående sammen med en velkomstdrink: Noen gode saltede mandler som du har ristet og saltet i en panne, noen gode skiver serranoskinke, litt kald honningmelon på et fat, og en skål med deilige oliven - og du har snacks til drinken, forklarer Monica.
Tips! Denne fremgangsmåten kan du bruke på alle typer frosne bær, hvis du ønsker å eksperimentere med andre bærsmaker.
Foto: Marcel Lelienhof / Gyldendal Forlag
Dette er oppskriften på en fruktig bellini til kokebokforfatter og matblogger Monica Csango fra boken «Til å spise opp».
– Mormor lærte meg at gjestene skal få et glass straks de kommer inn døren. Server forretten stående sammen med en velkomstdrink: Noen gode saltede mandler som du har ristet og saltet i en panne, noen gode skiver serranoskinke, litt kald honningmelon på et fat, og en skål med deilige oliven - og du har snacks til drinken, forklarer Monica.
Tips! Denne fremgangsmåten kan du bruke på alle typer frosne bær, hvis du ønsker å eksperimentere med andre bærsmaker.
Foto: Marcel Lelienhof / Gyldendal Forlag
- 1 pose bringebær, frosne
- 3 ss sukker
- musserende vin, gjerne Prosecco
