Amaretto whiskey sour
En amaretto whiskey sour smaker frisky, skummende og litt røkt. En drink det er lekende lett å få til å se skikkelig fancy ut!
I denne drinken kan du bruke whiskey eller bourbon med en høy alkoholprosent, 55-60 prosent. Hvis du ikke er så glad i whiskey kan du prøve en som ikke smaker så røkt.
Tips! Hvis du skal lage drinker til en hel fest, kan du kjøre ingrediensene sammen i en blender. Så riste litt og litt av den skummende drinken med is i en stor shaker.
Oppskriften er hentet fra boken «Brava – Kaker, kjeks, desserter og drinker inspirert av Sicilia» av Marianne Pfeffer Gjengedal.
En amaretto whiskey sour smaker frisky, skummende og litt røkt. En drink det er lekende lett å få til å se skikkelig fancy ut!
I denne drinken kan du bruke whiskey eller bourbon med en høy alkoholprosent, 55-60 prosent. Hvis du ikke er så glad i whiskey kan du prøve en som ikke smaker så røkt.
Tips! Hvis du skal lage drinker til en hel fest, kan du kjøre ingrediensene sammen i en blender. Så riste litt og litt av den skummende drinken med is i en stor shaker.
Oppskriften er hentet fra boken «Brava – Kaker, kjeks, desserter og drinker inspirert av Sicilia» av Marianne Pfeffer Gjengedal.
Ingredienser
- 5 cl Bourbon
- 4 cl amaretto
- 1 ts rik sirup, (2 deler sukker, 1 del vann)
- 3 cl sitronjuice
- 1 stk eggehvite
- 1 isbiter
Slik gjør du:
- 5 cl Bourbon
- 4 cl amaretto
- 1 ts rik sirup, (2 deler sukker, 1 del vann)
- 3 cl sitronjuice
- 1 stk eggehvite
- 1 isbiter
