Hvis du har bitter aperitivo i barskapet, kan du glede deg til å prøve denne alkoholfrie og komplekse drinken! Tankene dine dras mot varme vinder og varmende ullpledd om høsten.
Kryddersirupen som brukes i drinken finner du oppskrift på her.
Hvis du har bitter aperitivo i barskapet, kan du glede deg til å prøve denne alkoholfrie og komplekse drinken! Tankene dine dras mot varme vinder og varmende ullpledd om høsten.
Kryddersirupen som brukes i drinken finner du oppskrift på her.
Ha alle ingrediensene bortsett fra is i shakeren og rist hardt i 10–15 sekunder.
Åpne shakeren forsiktig, fyll opp med så mye is du klarer, og rist videre til du hører at isen begynner å knuse.
Hell drinken over i glasset gjennom en Hawthorne-sil, og bruk en tesil i tillegg for å unngå rester av egg, små isflak eller rester av urter i drinken.
Serveres med eggehvite i coupette eller sourglass.
Bon appetit!
Ha alle ingrediensene bortsett fra is i shakeren og rist hardt i 10–15 sekunder.
Åpne shakeren forsiktig, fyll opp med så mye is du klarer, og rist videre til du hører at isen begynner å knuse.
Hell drinken over i glasset gjennom en Hawthorne-sil, og bruk en tesil i tillegg for å unngå rester av egg, små isflak eller rester av urter i drinken.
Serveres med eggehvite i coupette eller sourglass.