rask
Pimm's Pønsj
10 min
Dette er Englands flytende nasjonal- skatt: En punsj basert på den krydrede og lette likøren Pimm’s passer perfekt på late sommerdager.
Oppskrift: Anne Maurseth, «Drinkboka»
Lagret av 143 brukere
Foto: Ida Bjørvik/Aschehoug
Dette er Englands flytende nasjonal- skatt: En punsj basert på den krydrede og lette likøren Pimm’s passer perfekt på late sommerdager.
Oppskrift: Anne Maurseth, «Drinkboka»
Lagret av 143 brukere
Ingredienser
10
porsjoner
- 2 l grønn te
- 1.4 l Pimm's
- 5 dl limesaft, ferskpresset
- 2 dl sukkerlake
- 1 kurv jordbær, eller bringebær
- 2 stk appelsin
- 2 stk sitron
- 5 stk pasjonsfrukt
- 1 håndfull mynte
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 2 l grønn te
- 1.4 l Pimm's
- 5 dl limesaft, ferskpresset
- 2 dl sukkerlake
- 1 kurv jordbær, eller bringebær
- 2 stk appelsin
- 2 stk sitron
- 5 stk pasjonsfrukt
- 1 håndfull mynte
Trekk teen i god tid i forveien. Grønn te skal trekkes på cirka 70 grader, og kan stå i 10 minutter.
La den avkjøles helt før du fortsetter. Den kan godt lages dagen før, og stå kaldt over natten.
Bland alle ingrediensene i en stor bolle, og smak til. Kutt frukten i skiver og ha den i bollen.
Fyll opp bollen med is 10 minutter før gjestene kommer, og la dem forsyne seg selv ved ankomst.

Bon appetit!
Trekk teen i god tid i forveien. Grønn te skal trekkes på cirka 70 grader, og kan stå i 10 minutter.
La den avkjøles helt før du fortsetter. Den kan godt lages dagen før, og stå kaldt over natten.
Bland alle ingrediensene i en stor bolle, og smak til. Kutt frukten i skiver og ha den i bollen.
Fyll opp bollen med is 10 minutter før gjestene kommer, og la dem forsyne seg selv ved ankomst.