Til hovedinnhold

Rødvinstoddy

30 min

En varm jule-toddy med rødvin, appelsin, kanel og nellik.
Kilde: Aftenposten. Foto: Audun Aagre

Lagret av 32 brukere
Rødvinstoddy

En varm jule-toddy med rødvin, appelsin, kanel og nellik.
Kilde: Aftenposten. Foto: Audun Aagre

Lagret av 32 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 12 cl rødvin
  • 2 ts sukker
  • 1 kanelstang
  • 1 cl appelsinjuice
  • appelsinskall
  • sitronskall
  • nellikspiker

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 12 cl rødvin
  • 2 ts sukker
  • 1 kanelstang
  • 1 cl appelsinjuice
  • appelsinskall
  • sitronskall
  • nellikspiker
Varm opp rødvin og juice med sukkeret. Bruk kanelstangen til å røre ut.
Lag like remser av appelsin- og sitronskall.
Bind dem sammen med noen nellikspikere som du stikker igjennom.
woman cooking

Bon appetit!

Varm opp rødvin og juice med sukkeret. Bruk kanelstangen til å røre ut.
Lag like remser av appelsin- og sitronskall.
Bind dem sammen med noen nellikspikere som du stikker igjennom.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?