Rødvinstoddy
30 min
En varm jule-toddy med rødvin, appelsin, kanel og nellik.
Kilde: Aftenposten. Foto: Audun Aagre
Lagret av 32 brukere
En varm jule-toddy med rødvin, appelsin, kanel og nellik.
Kilde: Aftenposten. Foto: Audun Aagre
Lagret av 32 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 12 cl rødvin
- 2 ts sukker
- 1 kanelstang
- 1 cl appelsinjuice
- appelsinskall
- sitronskall
- nellikspiker
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 12 cl rødvin
- 2 ts sukker
- 1 kanelstang
- 1 cl appelsinjuice
- appelsinskall
- sitronskall
- nellikspiker
Varm opp rødvin og juice med sukkeret. Bruk kanelstangen til å røre ut.
Lag like remser av appelsin- og sitronskall.
Bind dem sammen med noen nellikspikere som du stikker igjennom.

Bon appetit!
Varm opp rødvin og juice med sukkeret. Bruk kanelstangen til å røre ut.
Lag like remser av appelsin- og sitronskall.
Bind dem sammen med noen nellikspikere som du stikker igjennom.