Hvit sjokoladekrem med yoghurt
Hvit sjokoladekrem med yoghurt tar cirka 30 min å lage, men den bør stå minst 4 timer i kjøleskapet før den blir servert. Bruk tykk gresk eller tyrkisk yoghurt naturelle med cirka 10 % fett, eller bytt yoghurten ut med creme fraiche eller rømme. Server kremen med en enkel saus av moste bringebær som du smaker til med sukker og gnir gjennom en sikt. Kremen kan også toppes med andre bær eller frukt om ønskelig.
Hvit sjokoladekrem med yoghurt tar cirka 30 min å lage, men den bør stå minst 4 timer i kjøleskapet før den blir servert. Bruk tykk gresk eller tyrkisk yoghurt naturelle med cirka 10 % fett, eller bytt yoghurten ut med creme fraiche eller rømme. Server kremen med en enkel saus av moste bringebær som du smaker til med sukker og gnir gjennom en sikt. Kremen kan også toppes med andre bær eller frukt om ønskelig.
Ingredienser
- 150 g hvit sjokolade
- 2 dl fløte
- 1 dl gresk yoghurt, naturelle
- 1 stk egg, stort
- bringebær
- Røde syreblader, og/eller sitrontimian til pynt (kan sløyfes)
Slik gjør du:
- 150 g hvit sjokolade
- 2 dl fløte
- 1 dl gresk yoghurt, naturelle
- 1 stk egg, stort
- bringebær
- Røde syreblader, og/eller sitrontimian til pynt (kan sløyfes)
