Hvit sjokolade-panna cotta
Hvit sjokolade-panna cotta med multer og pistasjkrokan høres muligens litt avansert ut, men det er faktisk utrolig enkelt å lage. Panna cottaen holder seg flere dager i kjøleskapet, og krokanen kan du oppbevare i en lufttett boks.
Siden både hvit sjokolade og fløte blir enda bedre med litt friskhet, har man her blandet en skvett med kefir inn i puddingen. Multene på toppene er kun lettsukrede. Helt enkelt og nydelig godt.
Tips! Hvit sjokolade kan erstattes med melkesjokolade. Kefir kan byttes ut med rømme eller melk.
Hvit sjokolade-panna cotta med multer og pistasjkrokan høres muligens litt avansert ut, men det er faktisk utrolig enkelt å lage. Panna cottaen holder seg flere dager i kjøleskapet, og krokanen kan du oppbevare i en lufttett boks.
Siden både hvit sjokolade og fløte blir enda bedre med litt friskhet, har man her blandet en skvett med kefir inn i puddingen. Multene på toppene er kun lettsukrede. Helt enkelt og nydelig godt.
Tips! Hvit sjokolade kan erstattes med melkesjokolade. Kefir kan byttes ut med rømme eller melk.
Ingredienser
- 200 g hvit sjokolade
- 1 stk vaniljestang
- 6 dl fløte
- 2.5 stykker gelatinplater
- 2 dl kefir
Til servering
- 300 g multer, sukret
- 1 kurv bringebær, kan sløyfes
Krokan
- 1 dl sukker
- 1.5 dl pistasjnøtter, grovhakkede
Slik gjør du:
- 200 g hvit sjokolade
- 1 stk vaniljestang
- 6 dl fløte
- 2.5 stykker gelatinplater
- 2 dl kefir
Til servering
- 300 g multer, sukret
- 1 kurv bringebær, kan sløyfes
Krokan
- 1 dl sukker
- 1.5 dl pistasjnøtter, grovhakkede
