Til hovedinnhold

Avokado- og sjokoladepudding

15 min

Avokado- og sjokoladepudding er et fint alternativ til sjokolademousse med avokado og vanlig sjokoladepudding. Denne desserten vil garantert overraske på en positiv måte.

Puddingen kan lages uten sjokolade, det blir godt det også. Juster sødmen etter smak. Et alternativ kan være å tilsette en halv moden banan, og husk at det er viktig at avokadoene som brukes er skikkelig modne.

Lagret av 291 brukere
Avokado- og sjokoladepudding

Avokado- og sjokoladepudding er et fint alternativ til sjokolademousse med avokado og vanlig sjokoladepudding. Denne desserten vil garantert overraske på en positiv måte.

Puddingen kan lages uten sjokolade, det blir godt det også. Juster sødmen etter smak. Et alternativ kan være å tilsette en halv moden banan, og husk at det er viktig at avokadoene som brukes er skikkelig modne.

Lagret av 291 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 100 g mørk sjokolade
  • 2 stykker avokado, modne
  • 30 g kakaopulver
  • 3 ss honning, eller agavesirup/lønnesirup
  • 0.5 stk vaniljestang, frøene, eller en dæsj vaniljeessens
  • flaksalt
  • bringebær, rørte, til servering

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 100 g mørk sjokolade
  • 2 stykker avokado, modne
  • 30 g kakaopulver
  • 3 ss honning, eller agavesirup/lønnesirup
  • 0.5 stk vaniljestang, frøene, eller en dæsj vaniljeessens
  • flaksalt
  • bringebær, rørte, til servering
Finhakk sjokoladen og smelt den forsiktig i en bolle over vannbad.
Rens avokadoen og ha alt avokadokjøttet over i en hurtigmikser. Tilsett kakao, honning og vanilje og kjør alt til en helt glatt masse.
Tilsett smeltet sjokolade og kjør alt videre til en jevn og blank krem.
Fyll sjokoladekremen over i porsjonskåler eller glass. Spis den med det samme eller oppbevar kremen i kjøleskapet frem til servering.
Dryss over en klype flaksalt og server rørte bringebær eller annen frukt eller bær ved siden av. For litt ekstra krønsj, passer det fint å drysse over hakkede nøtter som pistasj eller ristede hasselnøtter.
woman cooking

Bon appetit!

Finhakk sjokoladen og smelt den forsiktig i en bolle over vannbad.
Rens avokadoen og ha alt avokadokjøttet over i en hurtigmikser. Tilsett kakao, honning og vanilje og kjør alt til en helt glatt masse.
Tilsett smeltet sjokolade og kjør alt videre til en jevn og blank krem.
Fyll sjokoladekremen over i porsjonskåler eller glass. Spis den med det samme eller oppbevar kremen i kjøleskapet frem til servering.
Dryss over en klype flaksalt og server rørte bringebær eller annen frukt eller bær ved siden av. For litt ekstra krønsj, passer det fint å drysse over hakkede nøtter som pistasj eller ristede hasselnøtter.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?