17. mai-gelé
Lag en gelé i flaggets farger! Bruker du plastglass, trenger du ikke å være redd for at glasset sprekker i kjøleskapet dersom geleen er for varm. Bruker du glass av glass, må du sørge for at geleen og panna cottaen er kald nok når du heller på et nytt lag. Denne desserten tar det ganske lang tid å lage, men den vekker garantert oppmerksomhet på 17. mai!
Oppskrift: Elsa Rosfjord på bloggen creativefun4you.com.
Lag en gelé i flaggets farger! Bruker du plastglass, trenger du ikke å være redd for at glasset sprekker i kjøleskapet dersom geleen er for varm. Bruker du glass av glass, må du sørge for at geleen og panna cottaen er kald nok når du heller på et nytt lag. Denne desserten tar det ganske lang tid å lage, men den vekker garantert oppmerksomhet på 17. mai!
Oppskrift: Elsa Rosfjord på bloggen creativefun4you.com.
Ingredienser
Gelé
- 2 pakke gelatin, plater eller pulver
- 2 pakke jordbærgelé
- Zeroh sitron/lime
- 1 dråpe konditorfarge, blå
Panna cotta
- 1.5 plate(r) gelatin
- 0.5 stk vaniljestang
- 2.5 dl kremfløte
- 0.5 dl sukker
- 0.5 ts sitronskall, revet
Slik gjør du:
Gelé
- 2 pakke gelatin, plater eller pulver
- 2 pakke jordbærgelé
- Zeroh sitron/lime
- 1 dråpe konditorfarge, blå
Panna cotta
- 1.5 plate(r) gelatin
- 0.5 stk vaniljestang
- 2.5 dl kremfløte
- 0.5 dl sukker
- 0.5 ts sitronskall, revet
Panna cotta
