Karamellpudding med pasjonsfruktsaus
Karamellpudding med pasjonsfruktsaus er den perfekte desserten. Søtt og akkurat passe retro. Den friske pasjonsfruktsausen lager du ved å blande karamellsausen fra puddingen med fruktkjøttet fra to pasjonsfrukt. Kjør sausen raskt med en stavmikser for å knuse fruktsekkene rundt frøene. Det skaper en frisk og syrlig balanse til den søte karamellpuddingen.
Karamellpudding med pasjonsfruktsaus er den perfekte desserten. Søtt og akkurat passe retro. Den friske pasjonsfruktsausen lager du ved å blande karamellsausen fra puddingen med fruktkjøttet fra to pasjonsfrukt. Kjør sausen raskt med en stavmikser for å knuse fruktsekkene rundt frøene. Det skaper en frisk og syrlig balanse til den søte karamellpuddingen.
Ingredienser
- 2 dl sukker
- 1 stk vaniljestang
- 8 dl melk
- 1.5 dl sukker
- 8 stk egg, mellomstore eller store
Til servering
- krem, pisket
- 2 stk pasjonsfrukt, kan sløyfes
Slik gjør du:
- 2 dl sukker
- 1 stk vaniljestang
- 8 dl melk
- 1.5 dl sukker
- 8 stk egg, mellomstore eller store
Til servering
- krem, pisket
- 2 stk pasjonsfrukt, kan sløyfes

Bon appetit!
Lag deg en gratis konto