Panna cotta med kokosmelk
Det er fullt mulig å lage panna cotta helt uten fløte og melk. I denne oppskriften gjør kokosmelk samme nytten og gir en fløyelsmyk og litt lettere variant. Lime gjør den frisk og vaniljen er med på å gi desserten sin kjente smak. Topp den med kokosflak, spiselige blomster eller friske bær. De fleste kokosmelker man får kjøpt på boks inneholder konserveringsmidler og fortykningsmiddel, som gjør at kokosmelken ikke skiller seg. Man må bruke en av disse, ellers kan panna cottaen skille seg ved avkjøling. Ikke bruk lettvariant.
Det er fullt mulig å lage panna cotta helt uten fløte og melk. I denne oppskriften gjør kokosmelk samme nytten og gir en fløyelsmyk og litt lettere variant. Lime gjør den frisk og vaniljen er med på å gi desserten sin kjente smak. Topp den med kokosflak, spiselige blomster eller friske bær. De fleste kokosmelker man får kjøpt på boks inneholder konserveringsmidler og fortykningsmiddel, som gjør at kokosmelken ikke skiller seg. Man må bruke en av disse, ellers kan panna cottaen skille seg ved avkjøling. Ikke bruk lettvariant.
Ingredienser
- 6 stykker gelatinplater
- 2 bokser kokosmelk
- 50 g sukker, eller honning
- 1 stk lime
- 1 ts vaniljepulver
Slik gjør du:
- 6 stykker gelatinplater
- 2 bokser kokosmelk
- 50 g sukker, eller honning
- 1 stk lime
- 1 ts vaniljepulver

Bon appetit!
Lag deg en gratis konto