Lyst på en litt sunnere dessert? Da bør du prøve mangopudding med chiafrø. Puddingen kan også spises både til frokost og som et lite mellommåltid i farta. Lag mangopudding rett i et glass med lokk, så blir det enkelt å ta med seg i veska.
Lyst på en litt sunnere dessert? Da bør du prøve mangopudding med chiafrø. Puddingen kan også spises både til frokost og som et lite mellommåltid i farta. Lag mangopudding rett i et glass med lokk, så blir det enkelt å ta med seg i veska.
Start med å lage en puré av mangoen. Du kan gjerne bruke mangoterninger fra frysedisken bare du tiner den helt på forhånd. Bruker du fersk mango, er det bare å skrelle bort skallet og dele den i mindre terninger før du lager en fin puré med en stavmikser.
Ha i agavesirup, melk, vanilje og saften fra en halv lime. Bland godt sammen med stavmikseren. Ha til slutt i chiafrøene og puls et par ganger slik at noen av frøene blir blir knust. Smak til om du ønsker mer sødme eller syrlighet og juster med agavesirup og lime.
Fordel massen i porsjonsglass og sett det kjølig i et par timer eller natten over. Ferdig mangopudding holder seg i 3-4 dager i kjøleskap.
Topp mangopuddingen med kokosflak, pistasjnøtter, revet limeskall eller dine favorittingredienser!
Bon appetit!
Start med å lage en puré av mangoen. Du kan gjerne bruke mangoterninger fra frysedisken bare du tiner den helt på forhånd. Bruker du fersk mango, er det bare å skrelle bort skallet og dele den i mindre terninger før du lager en fin puré med en stavmikser.
Ha i agavesirup, melk, vanilje og saften fra en halv lime. Bland godt sammen med stavmikseren. Ha til slutt i chiafrøene og puls et par ganger slik at noen av frøene blir blir knust. Smak til om du ønsker mer sødme eller syrlighet og juster med agavesirup og lime.
Fordel massen i porsjonsglass og sett det kjølig i et par timer eller natten over. Ferdig mangopudding holder seg i 3-4 dager i kjøleskap.
Topp mangopuddingen med kokosflak, pistasjnøtter, revet limeskall eller dine favorittingredienser!