Karamellpudding
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus og pisket krem - det blir ikke særlig mye bedre enn det! Denne tradisjonelle desserten er aller best når den er hjemmelaget, og er en skikkelig klassiker på dessertbordet.
Merk at karamellpuddingen må lages dagen i forveien og holder seg omtrent i fire dager godt innpakket i kjøleskapet.
Tips: Eggene skal vispes forsiktig og for mye, da kan du få bobler i karamellpuddingen.
Vil du prøve deg på en ny vri på klassikeren, har vi også oppskrift på karamellpudding med pasjonsfruktsaus.
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus og pisket krem - det blir ikke særlig mye bedre enn det! Denne tradisjonelle desserten er aller best når den er hjemmelaget, og er en skikkelig klassiker på dessertbordet.
Merk at karamellpuddingen må lages dagen i forveien og holder seg omtrent i fire dager godt innpakket i kjøleskapet.
Tips: Eggene skal vispes forsiktig og for mye, da kan du få bobler i karamellpuddingen.
Vil du prøve deg på en ny vri på klassikeren, har vi også oppskrift på karamellpudding med pasjonsfruktsaus.
- 6 dl melk
- 2 dl fløte
- 1 stk vaniljestang
- 6 ss sukker, toppede
- 6 stk egg, store
Karamellsaus til glasering
- 2 dl sukker
- 6 dl melk
- 2 dl fløte
- 1 stk vaniljestang
- 6 ss sukker, toppede
- 6 stk egg, store
Karamellsaus til glasering
- 2 dl sukker
Karamellsaus
Karamellpudding
