Panna cotta
Panna cotta er en nydelig italiensk dessert basert på fløte og vanilje. Direkte oversatt fra italiensk betyr det kokt fløte. Den er enkel å tilberede samtidig som den er utrolig god på smak. Kanskje ikke så rart at den har blitt en dessertfavoritt for mange?
Panna cotta smaker ekstra godt med en saus av frukt eller bær. Både bringebær og mango passer godt til panna cotta. Her har vi valgt å toppe den med en frisk pasjonsfruktsaus.
Ønsker du en annen vri? Forsøk panna cotta med appelsin eller hvit sjokolade-panna cotta.
Panna cotta er en nydelig italiensk dessert basert på fløte og vanilje. Direkte oversatt fra italiensk betyr det kokt fløte. Den er enkel å tilberede samtidig som den er utrolig god på smak. Kanskje ikke så rart at den har blitt en dessertfavoritt for mange?
Panna cotta smaker ekstra godt med en saus av frukt eller bær. Både bringebær og mango passer godt til panna cotta. Her har vi valgt å toppe den med en frisk pasjonsfruktsaus.
Ønsker du en annen vri? Forsøk panna cotta med appelsin eller hvit sjokolade-panna cotta.
Ingredienser
- 3 stykker gelatinplater
- 1 stk vaniljestang
- 5 dl kremfløte
- 1 dl sukker
Pasjonsfruktsaus
- 4 stk pasjonsfrukt
- 1 ss akasiehonning
Slik gjør du:
- 3 stykker gelatinplater
- 1 stk vaniljestang
- 5 dl kremfløte
- 1 dl sukker
Pasjonsfruktsaus
- 4 stk pasjonsfrukt
- 1 ss akasiehonning
Pasjonsfruktsaus
