Til hovedinnhold

Tykkmelkspudding med rørte multer

1 h

Tykkmelkspudding med rørte multer byr på lune og varme smaker i høstlige farger med friske innslag.

Lagret av 35 brukere
Tykkmelkspudding med rørte multer

Tykkmelkspudding med rørte multer byr på lune og varme smaker i høstlige farger med friske innslag.

Lagret av 35 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 2 stykker gelatin, plater
  • 2.5 dl fløte
  • 100 g sukker
  • 1 stk vaniljestang, splittes på langs
  • 2.5 dl tykkmelk fra røros
  • 300 g multer
  • sukker, finkornet
  • 1 dl sjokoladekakesmuler, eller krydderkakesmuler

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stykker gelatin, plater
  • 2.5 dl fløte
  • 100 g sukker
  • 1 stk vaniljestang, splittes på langs
  • 2.5 dl tykkmelk fra røros
  • 300 g multer
  • sukker, finkornet
  • 1 dl sjokoladekakesmuler, eller krydderkakesmuler
Bløt opp gelatinen i kaldt vann. Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Klem ut vannet av den oppbløtte gelatinen og løs den opp i den varme fløten.
Bløt opp gelatinen i kaldt vann. Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Klem ut vannet av den oppbløtte gelatinen og løs den opp i den varme fløten.
Avkjøl til romtemperatur og vend inn tykkmelken. Fordel blandingen i glass eller serveringsskål. Sett skålene i kjøleskapet.
Smak multene til med sukker.
Hell smulene utover et stekebrett med bakepapir. Toast smulene i ovn ved 180 grader i 5–10 minutter.
Topp tykkmelkspuddingen med rørte multer og sjokoladesmuler.
woman cooking

Bon appetit!

Bløt opp gelatinen i kaldt vann. Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Klem ut vannet av den oppbløtte gelatinen og løs den opp i den varme fløten.
Bløt opp gelatinen i kaldt vann. Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Klem ut vannet av den oppbløtte gelatinen og løs den opp i den varme fløten.
Avkjøl til romtemperatur og vend inn tykkmelken. Fordel blandingen i glass eller serveringsskål. Sett skålene i kjøleskapet.
Smak multene til med sukker.
Hell smulene utover et stekebrett med bakepapir. Toast smulene i ovn ved 180 grader i 5–10 minutter.
Topp tykkmelkspuddingen med rørte multer og sjokoladesmuler.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?