Til hovedinnhold

Tykkmelkspudding med rørte multer

1 h

Tykkmelkspudding med rørte multer byr på lune og varme smaker i høstlige farger med friske innslag.

Lagret av 35 brukere
Tykkmelkspudding med rørte multer

Tykkmelkspudding med rørte multer byr på lune og varme smaker i høstlige farger med friske innslag.

Lagret av 35 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 2 stykker gelatin, plater
  • 2.5 dl fløte
  • 100 g sukker
  • 1 stk vaniljestang, splittes på langs
  • 2.5 dl tykkmelk fra røros
  • 300 g multer
  • sukker, finkornet
  • 1 dl sjokoladekakesmuler, eller krydderkakesmuler

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stykker gelatin, plater
  • 2.5 dl fløte
  • 100 g sukker
  • 1 stk vaniljestang, splittes på langs
  • 2.5 dl tykkmelk fra røros
  • 300 g multer
  • sukker, finkornet
  • 1 dl sjokoladekakesmuler, eller krydderkakesmuler
Bløt opp gelatinen i kaldt vann. Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Klem ut vannet av den oppbløtte gelatinen og løs den opp i den varme fløten.
Bløt opp gelatinen i kaldt vann. Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Klem ut vannet av den oppbløtte gelatinen og løs den opp i den varme fløten.
Avkjøl til romtemperatur og vend inn tykkmelken. Fordel blandingen i glass eller serveringsskål. Sett skålene i kjøleskapet.
Smak multene til med sukker.
Hell smulene utover et stekebrett med bakepapir. Toast smulene i ovn ved 180 grader i 5–10 minutter.
Topp tykkmelkspuddingen med rørte multer og sjokoladesmuler.
woman cooking

Bon appetit!

Bløt opp gelatinen i kaldt vann. Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Klem ut vannet av den oppbløtte gelatinen og løs den opp i den varme fløten.
Bløt opp gelatinen i kaldt vann. Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Klem ut vannet av den oppbløtte gelatinen og løs den opp i den varme fløten.
Avkjøl til romtemperatur og vend inn tykkmelken. Fordel blandingen i glass eller serveringsskål. Sett skålene i kjøleskapet.
Smak multene til med sukker.
Hell smulene utover et stekebrett med bakepapir. Toast smulene i ovn ved 180 grader i 5–10 minutter.
Topp tykkmelkspuddingen med rørte multer og sjokoladesmuler.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?