Til hovedinnhold

Yoghurt-panna cotta med kaffe

7 h

Yoghurt-panna cotta med kaffe er en frisk og enkel panna cotta laget med gresk yoghurt. Espressopulver gir et nydelig hint av kaffe.

Lagret av 282 brukere
Yoghurt-panna cotta med kaffe

Yoghurt-panna cotta med kaffe er en frisk og enkel panna cotta laget med gresk yoghurt. Espressopulver gir et nydelig hint av kaffe.

Lagret av 282 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 stk vaniljestang
  • 1 dl fløte
  • 50 g sukker
  • 2 plate(r) gelatin
  • 2 ts instant espressopulver
  • 1.5 dl melk
  • 2.5 dl gresk yoghurt, naturell

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk vaniljestang
  • 1 dl fløte
  • 50 g sukker
  • 2 plate(r) gelatin
  • 2 ts instant espressopulver
  • 1.5 dl melk
  • 2.5 dl gresk yoghurt, naturell
Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Kok opp fløte, sukker og vanilje (frø og stang). Trekk kasserollen til side så lenge.
Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann (ca. 6-7 minutter). Visp espressopulveret inn i fløteblandingen og gi den et nytt oppkok.
Klem vannet ut av gelatinbladene og løs dem opp i den varme fløten.
Trekk kasserollen til side og avkjøl blandingen til lunken.
Visp sammen yoghurt og melk og rør inn fløteblandingen. Rør godt og fordel pannacottaen over i fine glass eller porsjonsskåler.
Oppbevares i kjøleskap frem til servering, minst 4-6 timer, men gjerne natten over.
Pynt med et lite dryss espressopulver, kakao eller revet mørk sjokolade.
woman cooking

Bon appetit!

Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Kok opp fløte, sukker og vanilje (frø og stang). Trekk kasserollen til side så lenge.
Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann (ca. 6-7 minutter). Visp espressopulveret inn i fløteblandingen og gi den et nytt oppkok.
Klem vannet ut av gelatinbladene og løs dem opp i den varme fløten.
Trekk kasserollen til side og avkjøl blandingen til lunken.
Visp sammen yoghurt og melk og rør inn fløteblandingen. Rør godt og fordel pannacottaen over i fine glass eller porsjonsskåler.
Oppbevares i kjøleskap frem til servering, minst 4-6 timer, men gjerne natten over.
Pynt med et lite dryss espressopulver, kakao eller revet mørk sjokolade.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?