Panna cotta med bjørnebærsaus
Lag en deilig panna cotta med bjørnebærsaus! Bjørnebærsausen inneholder deilige krydre, som kanel og kardemomme. Selve panna cottaen inneholder stjerneanis og vaniljestang, og smaker helt nydelig med bjørnebærsausen.
Det tar ikke så lang tid å lage selve panna cottaen, men merk at den bruker noen timer på å stivne i kjøleskapet før servering.
Prøv eventuelt panna cotta med en enkel pasjonsfruktsaus.
Lag en deilig panna cotta med bjørnebærsaus! Bjørnebærsausen inneholder deilige krydre, som kanel og kardemomme. Selve panna cottaen inneholder stjerneanis og vaniljestang, og smaker helt nydelig med bjørnebærsausen.
Det tar ikke så lang tid å lage selve panna cottaen, men merk at den bruker noen timer på å stivne i kjøleskapet før servering.
Prøv eventuelt panna cotta med en enkel pasjonsfruktsaus.
Bjørnebærsaus
- 200 g bjørnebær, frosne
- 0.5 dl vann
- 3 ss sukker
- 0.5 ts kardemomme
- 0.5 ts kanel
Panna cotta
- 3 stykker gelatinplater
- 1 stk vaniljestang
- 2 stk stjerneanis
- 5 dl kremfløte
- 5 ss sukker
Bjørnebærsaus
- 200 g bjørnebær, frosne
- 0.5 dl vann
- 3 ss sukker
- 0.5 ts kardemomme
- 0.5 ts kanel
Panna cotta
- 3 stykker gelatinplater
- 1 stk vaniljestang
- 2 stk stjerneanis
- 5 dl kremfløte
- 5 ss sukker
