Ny

Panna cotta med bjørnebærsaus

40 min
(4 timer etterarbeid)
45 har lagret denne
Tre glass med panna cotta dekket med bjørnebærsaus og friske bjørnebær.
45 har lagret denne
4
porsjoner

Bjørnebærsaus

  • 200 g bjørnebær, frosne
  • 0.5 dl vann
  • 3 ss sukker
  • 0.5 ts kardemomme
  • 0.5 ts kanel

Panna cotta

  • 3 stykker gelatinplater
  • 1 stk vaniljestang
  • 2 stk stjerneanis
  • 5 dl kremfløte
  • 5 ss sukker
Unngå at skjermen går i dvale

Bjørnebærsaus

  • 200 g bjørnebær, frosne
  • 0.5 dl vann
  • 3 ss sukker
  • 0.5 ts kardemomme
  • 0.5 ts kanel

Panna cotta

  • 3 stykker gelatinplater
  • 1 stk vaniljestang
  • 2 stk stjerneanis
  • 5 dl kremfløte
  • 5 ss sukker
Legg gelatinplater i kaldt vann i 10 minutter. Ta de ut og klem av vannet
Snitt vaniljestang på langs, og skrap ut vaniljefrøene. Kok forsiktig opp fløte, sukker, stjerneanis, vaniljestangen og frøene. Ta det av platen, ta ut vaniljestangen og stjerneanisen og rør inn gelatinen.
Sil av og hell blandingen i fire små former eller glass. Avkjøl minst 3-4 timer før servering, men panna cottaen kan gjerne lages dagen før.
Kok opp vann, bjørnebær, sukker og krydder og la det småputre på middels lav varme i cirka 15 minutter.
Server panna cottaen med lun bjørnebærsaus og gjerne noen friske bær på toppen.
woman cooking

Bon appetit!

Legg gelatinplater i kaldt vann i 10 minutter. Ta de ut og klem av vannet
Snitt vaniljestang på langs, og skrap ut vaniljefrøene. Kok forsiktig opp fløte, sukker, stjerneanis, vaniljestangen og frøene. Ta det av platen, ta ut vaniljestangen og stjerneanisen og rør inn gelatinen.
Sil av og hell blandingen i fire små former eller glass. Avkjøl minst 3-4 timer før servering, men panna cottaen kan gjerne lages dagen før.
Kok opp vann, bjørnebær, sukker og krydder og la det småputre på middels lav varme i cirka 15 minutter.
Server panna cottaen med lun bjørnebærsaus og gjerne noen friske bær på toppen.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?