rask
Enkel panna cotta med jordbær-salsa
25 min
Her får du en enkel variant av den italienske desserten panna cotta. Desserten er basert på fløte og vanilje, og den litt mektige smaken passer bra med en frisk jordbær-salsa.
Lagret av 345 brukere
Her får du en enkel variant av den italienske desserten panna cotta. Desserten er basert på fløte og vanilje, og den litt mektige smaken passer bra med en frisk jordbær-salsa.
Lagret av 345 brukere
Ingredienser
6
porsjoner
- 5 dl fløte
- 1 stk vaniljestang
- 80 g sukker
- 2.5 stykker gelatin
- 1 boks jordbær
- 1 bunt sitronmelisse
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 5 dl fløte
- 1 stk vaniljestang
- 80 g sukker
- 2.5 stykker gelatin
- 1 boks jordbær
- 1 bunt sitronmelisse
Legg gelatinen i kaldt vann. Kok opp fløten med sukker og en skrapet vaniljestang.
Når det har kokt opp, ta den til side og la trekke i et par minutter. Klem ut vannet av gelatinen og legg den i en ny bolle.
Sil den varme fløten litt og litt i gelatinen og rør kraftig.
Sett pannacottaen i former som du skal servere i. Formene settes kaldt over natten.
Kutt jordbærene i små biter og snitt sitronmelissen. Bland sammen og dander på toppen av panna cottaen.

Bon appetit!
Legg gelatinen i kaldt vann. Kok opp fløten med sukker og en skrapet vaniljestang.
Når det har kokt opp, ta den til side og la trekke i et par minutter. Klem ut vannet av gelatinen og legg den i en ny bolle.
Sil den varme fløten litt og litt i gelatinen og rør kraftig.
Sett pannacottaen i former som du skal servere i. Formene settes kaldt over natten.
Kutt jordbærene i små biter og snitt sitronmelissen. Bland sammen og dander på toppen av panna cottaen.