Panna cotta med espresso
Panna cotta med espresso er en lettlaget og nydelig dessert. Myk og slett med en deilig smak av espresso både i krem og kaffesirup.
Tips: Til barn kan du eventuelt bruke en koffeinfri espresso og droppe sirupen, siden det kanskje blir for sterk kaffesmak.
Oppskriften er hentet fra boken «Brava – Kaker, kjeks, desserter og drinker inspirert av Sicilia» av Marianne Pfeffer Gjengedal.
Panna cotta med espresso er en lettlaget og nydelig dessert. Myk og slett med en deilig smak av espresso både i krem og kaffesirup.
Tips: Til barn kan du eventuelt bruke en koffeinfri espresso og droppe sirupen, siden det kanskje blir for sterk kaffesmak.
Oppskriften er hentet fra boken «Brava – Kaker, kjeks, desserter og drinker inspirert av Sicilia» av Marianne Pfeffer Gjengedal.
Ingredienser
Panna cotta
- 6 stk gelatinplater
- 4 dl helmelk
- 4 dl kremfløte
- 130 g sukker
- 1 klype flaksalt
- 1 dl espresso, sterk og kald
Kaffesirup
- 2 dl espresso, eller sterk brygget kaffe
- 2 ss sukker
Slik gjør du:
Panna cotta
- 6 stk gelatinplater
- 4 dl helmelk
- 4 dl kremfløte
- 130 g sukker
- 1 klype flaksalt
- 1 dl espresso, sterk og kald
Kaffesirup
- 2 dl espresso, eller sterk brygget kaffe
- 2 ss sukker
