Ha helmelk, fløte, sukker og salt i en kjele og varm opp på medium varme under omrøring til sukkeret har smeltet og væsken ryker. Ikke la det koke.
Trekk vekk fra varmen, klem ut vannet av gelatinen og rør den ut i den varme væsken. Rør inn espresso. Hell i serveringsglass eller kopper, dekk med plastfolie og sett i kjøleskapet i minst 3 timer til panna cottaen har stivnet.
Ha espresso eller sterk kaffe i en liten kjele med sukker. Kok på medium varme under omrøring. La syde i cirka 10 minutter til en del av kaffen har fordampet og blitt redusert til cirka halvparten. Sett i kjøleskapet og avkjøl helt.
Hell litt sirup over hver panna cotta før servering.
Bon appetit!
Legg gelatin i en stor bolle med iskaldt vann.
Ha helmelk, fløte, sukker og salt i en kjele og varm opp på medium varme under omrøring til sukkeret har smeltet og væsken ryker. Ikke la det koke.
Trekk vekk fra varmen, klem ut vannet av gelatinen og rør den ut i den varme væsken. Rør inn espresso. Hell i serveringsglass eller kopper, dekk med plastfolie og sett i kjøleskapet i minst 3 timer til panna cottaen har stivnet.
Ha espresso eller sterk kaffe i en liten kjele med sukker. Kok på medium varme under omrøring. La syde i cirka 10 minutter til en del av kaffen har fordampet og blitt redusert til cirka halvparten. Sett i kjøleskapet og avkjøl helt.
Hell litt sirup over hver panna cotta før servering.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto