Grovhakk nøttene og rist dem gylne i en tørr varm stekepanne. Hell nøttene over på et stekebrett til avkjøling. Bland sammen appelsinskall og appelsinsaft.
Skill eggene og visp eggeplommene til eggedosis med halvparten av sukkeret. Smelt sjokoladen i vannbad og rør den inn i eggedosisen. Rør raskt inn appelsinskall/appelsinsaft og visp videre, til blandingen blir glatt og fin.
Visp fløten til krem, rør (visp) inn yoghurten. Pisk eggehvitene med resten av sukkeret til myk marengs. Vend først kremen inn i eggedosisen og til slutt marengsen.
Hell isblandingen i en passende form lagvis med nøtter og knuste pikekyss. La isen stå i fryseren i ca 4 timer før servering. Isen skal være halvfrossen ved servering.
Bon appetit!
Grovhakk nøttene og rist dem gylne i en tørr varm stekepanne. Hell nøttene over på et stekebrett til avkjøling. Bland sammen appelsinskall og appelsinsaft.
Skill eggene og visp eggeplommene til eggedosis med halvparten av sukkeret. Smelt sjokoladen i vannbad og rør den inn i eggedosisen. Rør raskt inn appelsinskall/appelsinsaft og visp videre, til blandingen blir glatt og fin.
Visp fløten til krem, rør (visp) inn yoghurten. Pisk eggehvitene med resten av sukkeret til myk marengs. Vend først kremen inn i eggedosisen og til slutt marengsen.
Hell isblandingen i en passende form lagvis med nøtter og knuste pikekyss. La isen stå i fryseren i ca 4 timer før servering. Isen skal være halvfrossen ved servering.