LAG ISEN: Varm melken til 85 grader (spar 1 dl av melken). Bruk en stavmikser og rør inn melkepulveret og johannesbrødkjernemel. Tilsett sommerhonning og sukker.
Avkjøles og kjøres på ismaskin. Når den avkjøles vil den få en puddingkonsistens, så da er det viktig at den kjøres opp igjen før den kjøres i en ismaskin.
LAG KIRSEBÆRKOMPOTTEN: Vann og maizenna blandes. Bland i resten, kok opp og avkjøl. Kan lages i god tid i forkant. Serveres med melkeisen.
Bon appetit!
LAG ISEN: Varm melken til 85 grader (spar 1 dl av melken). Bruk en stavmikser og rør inn melkepulveret og johannesbrødkjernemel. Tilsett sommerhonning og sukker.
Avkjøles og kjøres på ismaskin. Når den avkjøles vil den få en puddingkonsistens, så da er det viktig at den kjøres opp igjen før den kjøres i en ismaskin.
LAG KIRSEBÆRKOMPOTTEN: Vann og maizenna blandes. Bland i resten, kok opp og avkjøl. Kan lages i god tid i forkant. Serveres med melkeisen.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto