Til hovedinnhold

Yoghurtis med mango og kokos

25 min

Yoghurtis med mango og kokos smaker av sol og sommer. Utgangspunktet er en smoothie som fryses, og denne kan du smake til med litt flytende honning eller sukker hvis du syns det trengs.

Tiden er ikke medregnet frysetid.

Lagret av 106 brukere
Yoghurtis med mango og kokos

Yoghurtis med mango og kokos smaker av sol og sommer. Utgangspunktet er en smoothie som fryses, og denne kan du smake til med litt flytende honning eller sukker hvis du syns det trengs.

Tiden er ikke medregnet frysetid.

Lagret av 106 brukere

Ingredienser

12
porsjoner
  • 1 stk mango, stor
  • 80 g sukker
  • 1 stk lime
  • 350 g gresk yoghurt, naturell
  • 2 dl kokoskrem, eller kokosmelk

Til pynt

  • kokos, ristet
  • pistasjkjerner, hakkede

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk mango, stor
  • 80 g sukker
  • 1 stk lime
  • 350 g gresk yoghurt, naturell
  • 2 dl kokoskrem, eller kokosmelk

Til pynt

  • kokos, ristet
  • pistasjkjerner, hakkede
Rens mangoen og mos fruktkjøttet sammen med sukker og limesaft. Bruk gjerne en stavmikser.
Bland sammen yoghurt, kokoskrem og most mango.
Fyll isblandingen over i former og pynt eventuelt med litt kokos og pistasj. Frys ispinnene.
woman cooking

Bon appetit!

Rens mangoen og mos fruktkjøttet sammen med sukker og limesaft. Bruk gjerne en stavmikser.
Bland sammen yoghurt, kokoskrem og most mango.
Fyll isblandingen over i former og pynt eventuelt med litt kokos og pistasj. Frys ispinnene.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?