Mangosorbet

4 t 30 min

En frisk mangosorbet med masse smak!

Hvis du ikke har iskremmaskin, kan du sette blandingen i fryseren og røre hvert 20. minutt. Da er den klar i løpet av cirka 4 timer. Hvis du har iskremmaskin, tar det rundt 45 minutter.

281 har lagret denne
Mangosorbet

En frisk mangosorbet med masse smak!

Hvis du ikke har iskremmaskin, kan du sette blandingen i fryseren og røre hvert 20. minutt. Da er den klar i løpet av cirka 4 timer. Hvis du har iskremmaskin, tar det rundt 45 minutter.

281 har lagret denne
4
porsjoner
  • 150 g sukker
  • 2.5 dl vann
  • 2 stykker mango, modne
  • 1 stk lime

Til servering

  • grønne kardemommekapsler, knuste
Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 g sukker
  • 2.5 dl vann
  • 2 stykker mango, modne
  • 1 stk lime

Til servering

  • grønne kardemommekapsler, knuste
Kok opp sukker og vann. Kok sukkerlaken i 5 minutter og avkjøl.
Rens mangoene og kjør fruktkjøttet til glatt pure med limesaft og sukkerlake.
Frys sorbeten i en iskremmaskin eller hell blandingen i en bolle og sett bollen i fryseren.
Rør godt hvert tjuende minutt til sorbeten er fryst. Server sorbeten med et dryss av knust, grønn kardemomme.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp sukker og vann. Kok sukkerlaken i 5 minutter og avkjøl.
Rens mangoene og kjør fruktkjøttet til glatt pure med limesaft og sukkerlake.
Frys sorbeten i en iskremmaskin eller hell blandingen i en bolle og sett bollen i fryseren.
Rør godt hvert tjuende minutt til sorbeten er fryst. Server sorbeten med et dryss av knust, grønn kardemomme.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?