Mangosorbet
4 t 30 min
En frisk mangosorbet med masse smak!
Hvis du ikke har iskremmaskin, kan du sette blandingen i fryseren og røre hvert 20. minutt. Da er den klar i løpet av cirka 4 timer. Hvis du har iskremmaskin, tar det rundt 45 minutter.
281 har lagret denne
En frisk mangosorbet med masse smak!
Hvis du ikke har iskremmaskin, kan du sette blandingen i fryseren og røre hvert 20. minutt. Da er den klar i løpet av cirka 4 timer. Hvis du har iskremmaskin, tar det rundt 45 minutter.
281 har lagret denne
4
porsjoner
- 150 g sukker
- 2.5 dl vann
- 2 stykker mango, modne
- 1 stk lime
Til servering
- grønne kardemommekapsler, knuste
Unngå at skjermen går i dvale
- 150 g sukker
- 2.5 dl vann
- 2 stykker mango, modne
- 1 stk lime
Til servering
- grønne kardemommekapsler, knuste
Kok opp sukker og vann. Kok sukkerlaken i 5 minutter og avkjøl.
Rens mangoene og kjør fruktkjøttet til glatt pure med limesaft og sukkerlake.
Frys sorbeten i en iskremmaskin eller hell blandingen i en bolle og sett bollen i fryseren.
Rør godt hvert tjuende minutt til sorbeten er fryst. Server sorbeten med et dryss av knust, grønn kardemomme.

Bon appetit!
Kok opp sukker og vann. Kok sukkerlaken i 5 minutter og avkjøl.
Rens mangoene og kjør fruktkjøttet til glatt pure med limesaft og sukkerlake.
Frys sorbeten i en iskremmaskin eller hell blandingen i en bolle og sett bollen i fryseren.
Rør godt hvert tjuende minutt til sorbeten er fryst. Server sorbeten med et dryss av knust, grønn kardemomme.
Finn flere oppskrifter: