Til hovedinnhold
rask

Ispinne med jordbær, yoghurt og kokos

25 min

Ispinne med jordbær, yoghurt og kokos smaker sommer.

Denne isen kan du lage akkurat slik du eller barna liker den best, og den blir litt sunnere enn de fleste ispinnene du får kjøpt i butikken. Bare husk å lage mange, så kan du ha dem liggende i fryseren til du får lyst på en is!

Lagret av 222 brukere
Ispinne med jordbær, yoghurt og kokos

Ispinne med jordbær, yoghurt og kokos smaker sommer.

Denne isen kan du lage akkurat slik du eller barna liker den best, og den blir litt sunnere enn de fleste ispinnene du får kjøpt i butikken. Bare husk å lage mange, så kan du ha dem liggende i fryseren til du får lyst på en is!

Lagret av 222 brukere

Ingredienser

12
porsjoner
  • 400 g gresk yoghurt, tykk, naturell
  • 2 dl kokoskrem
  • 2 - 3 ss honning, flytende, eller sirup
  • 400 g jordbær
  • 50 g sukker
  • 1 stk vaniljestang, frøene, eller 1 ts ekte vaniljesukker
  • 2 ss kokosfett, eller kakaofett eller nøytral olje
  • kakestrøssel, eller revet kokos

Pynt

  • 300 g hvit sjokolade

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g gresk yoghurt, tykk, naturell
  • 2 dl kokoskrem
  • 2 - 3 ss honning, flytende, eller sirup
  • 400 g jordbær
  • 50 g sukker
  • 1 stk vaniljestang, frøene, eller 1 ts ekte vaniljesukker
  • 2 ss kokosfett, eller kakaofett eller nøytral olje
  • kakestrøssel, eller revet kokos

Pynt

  • 300 g hvit sjokolade

Ispinner

Bland sammen yoghurt, kokoskrem og honning eller sirup.
Rens og del bærene. Mos bærene lett med en gaffel og rør dem sammen med sukker og vanilje.
Fyll rørte bær, yoghurt og kokoskrem vekselvis i formene. Frys ispinnene.

Pynt

Hakk sjokoladen og smelt den forsiktig sammen med kakaofett over vannbad.
Dypp de frosne ispinnen raskt i sjokoladen og dryss straks over kakestrøssel hvis ønskelig.
Ispinnene kan legges tilbake i fryseren for senere nytelse.
woman cooking

Bon appetit!

Ispinner

Bland sammen yoghurt, kokoskrem og honning eller sirup.
Rens og del bærene. Mos bærene lett med en gaffel og rør dem sammen med sukker og vanilje.
Fyll rørte bær, yoghurt og kokoskrem vekselvis i formene. Frys ispinnene.

Pynt

Hakk sjokoladen og smelt den forsiktig sammen med kakaofett over vannbad.
Dypp de frosne ispinnen raskt i sjokoladen og dryss straks over kakestrøssel hvis ønskelig.
Ispinnene kan legges tilbake i fryseren for senere nytelse.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?