rask
Ispinne med jordbær, yoghurt og kokos
25 min
Ispinne med jordbær, yoghurt og kokos smaker sommer.
Denne isen kan du lage akkurat slik du eller barna liker den best, og den blir litt sunnere enn de fleste ispinnene du får kjøpt i butikken. Bare husk å lage mange, så kan du ha dem liggende i fryseren til du får lyst på en is!
Lagret av 222 brukere
Ispinne med jordbær, yoghurt og kokos smaker sommer.
Denne isen kan du lage akkurat slik du eller barna liker den best, og den blir litt sunnere enn de fleste ispinnene du får kjøpt i butikken. Bare husk å lage mange, så kan du ha dem liggende i fryseren til du får lyst på en is!
Lagret av 222 brukere
Ingredienser
12
porsjoner
- 400 g gresk yoghurt, tykk, naturell
- 2 dl kokoskrem
- 2 - 3 ss honning, flytende, eller sirup
- 400 g jordbær
- 50 g sukker
- 1 stk vaniljestang, frøene, eller 1 ts ekte vaniljesukker
- 2 ss kokosfett, eller kakaofett eller nøytral olje
- kakestrøssel, eller revet kokos
Pynt
- 300 g hvit sjokolade
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 400 g gresk yoghurt, tykk, naturell
- 2 dl kokoskrem
- 2 - 3 ss honning, flytende, eller sirup
- 400 g jordbær
- 50 g sukker
- 1 stk vaniljestang, frøene, eller 1 ts ekte vaniljesukker
- 2 ss kokosfett, eller kakaofett eller nøytral olje
- kakestrøssel, eller revet kokos
Pynt
- 300 g hvit sjokolade
Ispinner
Bland sammen yoghurt, kokoskrem og honning eller sirup.
Rens og del bærene. Mos bærene lett med en gaffel og rør dem sammen med sukker og vanilje.
Fyll rørte bær, yoghurt og kokoskrem vekselvis i formene. Frys ispinnene.
Pynt
Hakk sjokoladen og smelt den forsiktig sammen med kakaofett over vannbad.
Dypp de frosne ispinnen raskt i sjokoladen og dryss straks over kakestrøssel hvis ønskelig.
Ispinnene kan legges tilbake i fryseren for senere nytelse.

Bon appetit!
Ispinner
Bland sammen yoghurt, kokoskrem og honning eller sirup.
Rens og del bærene. Mos bærene lett med en gaffel og rør dem sammen med sukker og vanilje.
Fyll rørte bær, yoghurt og kokoskrem vekselvis i formene. Frys ispinnene.
Pynt
Hakk sjokoladen og smelt den forsiktig sammen med kakaofett over vannbad.
Dypp de frosne ispinnen raskt i sjokoladen og dryss straks over kakestrøssel hvis ønskelig.
Ispinnene kan legges tilbake i fryseren for senere nytelse.