rask

Ispinne med yoghurt og solbær

25 min

Ispinne med yoghurt og solbær smaker himmelsk!

Fyll en boks med hjemmelagede ispinner og legg den i fryseren. Det er enkelt å lage, godt å spise og perfekt å ha liggende når du får lyst på noe godt.

109 har lagret denne
Ispinne med yoghurt og solbær

Ispinne med yoghurt og solbær smaker himmelsk!

Fyll en boks med hjemmelagede ispinner og legg den i fryseren. Det er enkelt å lage, godt å spise og perfekt å ha liggende når du får lyst på noe godt.

109 har lagret denne
12
porsjoner
  • 300 g gresk yoghurt, tykk, naturell
  • 2 ss honning, eller sirup
  • 1 dl fløte
  • 150 g solbær
  • 40 g sukker
  • 1 dl nøtter, hakket, eller krokan

Pynt

  • 200 g mørk sjokolade
  • 2 ss olje, nøytral, eller kakaofett
Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g gresk yoghurt, tykk, naturell
  • 2 ss honning, eller sirup
  • 1 dl fløte
  • 150 g solbær
  • 40 g sukker
  • 1 dl nøtter, hakket, eller krokan

Pynt

  • 200 g mørk sjokolade
  • 2 ss olje, nøytral, eller kakaofett

Ispinner

Rør sammen yoghurt, honning eller sirup og fløte.
Knus solbærene med en gaffel og rør inn sukkeret. Juster sukkermengden hvis ønskelig.
Fyll rørte solbær og yoghurtkrem vekselsvis i formen. Frys ispinnene.

Pynt

Hakk sjokoladen og smelt den forsiktig sammen med kakaofett over vannbad.
Dypp de frosne ispinnene raskt i sjokoladen og dryss straks over nøtter hvis ønskelig.
Ispinnene kan legges tilbake i fryseren så du kan nyte dem senere.
woman cooking

Bon appetit!

Ispinner

Rør sammen yoghurt, honning eller sirup og fløte.
Knus solbærene med en gaffel og rør inn sukkeret. Juster sukkermengden hvis ønskelig.
Fyll rørte solbær og yoghurtkrem vekselsvis i formen. Frys ispinnene.

Pynt

Hakk sjokoladen og smelt den forsiktig sammen med kakaofett over vannbad.
Dypp de frosne ispinnene raskt i sjokoladen og dryss straks over nøtter hvis ønskelig.
Ispinnene kan legges tilbake i fryseren så du kan nyte dem senere.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?