rask
Ispinne med yoghurt og solbær
25 min
Ispinne med yoghurt og solbær smaker himmelsk!
Fyll en boks med hjemmelagede ispinner og legg den i fryseren. Det er enkelt å lage, godt å spise og perfekt å ha liggende når du får lyst på noe godt.
109 har lagret denne
Ispinne med yoghurt og solbær smaker himmelsk!
Fyll en boks med hjemmelagede ispinner og legg den i fryseren. Det er enkelt å lage, godt å spise og perfekt å ha liggende når du får lyst på noe godt.
109 har lagret denne
12
porsjoner
- 300 g gresk yoghurt, tykk, naturell
- 2 ss honning, eller sirup
- 1 dl fløte
- 150 g solbær
- 40 g sukker
- 1 dl nøtter, hakket, eller krokan
Pynt
- 200 g mørk sjokolade
- 2 ss olje, nøytral, eller kakaofett
Unngå at skjermen går i dvale
- 300 g gresk yoghurt, tykk, naturell
- 2 ss honning, eller sirup
- 1 dl fløte
- 150 g solbær
- 40 g sukker
- 1 dl nøtter, hakket, eller krokan
Pynt
- 200 g mørk sjokolade
- 2 ss olje, nøytral, eller kakaofett
Ispinner
Rør sammen yoghurt, honning eller sirup og fløte.
Knus solbærene med en gaffel og rør inn sukkeret. Juster sukkermengden hvis ønskelig.
Fyll rørte solbær og yoghurtkrem vekselsvis i formen. Frys ispinnene.
Pynt
Hakk sjokoladen og smelt den forsiktig sammen med kakaofett over vannbad.
Dypp de frosne ispinnene raskt i sjokoladen og dryss straks over nøtter hvis ønskelig.
Ispinnene kan legges tilbake i fryseren så du kan nyte dem senere.

Bon appetit!
Ispinner
Rør sammen yoghurt, honning eller sirup og fløte.
Knus solbærene med en gaffel og rør inn sukkeret. Juster sukkermengden hvis ønskelig.
Fyll rørte solbær og yoghurtkrem vekselsvis i formen. Frys ispinnene.
Pynt
Hakk sjokoladen og smelt den forsiktig sammen med kakaofett over vannbad.
Dypp de frosne ispinnene raskt i sjokoladen og dryss straks over nøtter hvis ønskelig.
Ispinnene kan legges tilbake i fryseren så du kan nyte dem senere.
Finn flere oppskrifter: