Skrell og rens mangoen. Kok opp sukker og vann og la sukkerlaken småkoke i 5 minutter.
Kjør mangokjøttet i en hurtigmikser sammen med 2/3 av sukkerlaken til en jevn og glatt pure. Smak til med limesaft.
Kjør bringebærene sammen med resten av sukkerlaken og smak til med limesaft.
Hell de to pureene vekselsvis i formene. Hell forsiktig så de ikke blandes helt, eventuelt kan du la dem stå litt i fryseren mellom hvert lag du lager.
Frys ispinnene.
Bon appetit!
Skrell og rens mangoen. Kok opp sukker og vann og la sukkerlaken småkoke i 5 minutter.
Kjør mangokjøttet i en hurtigmikser sammen med 2/3 av sukkerlaken til en jevn og glatt pure. Smak til med limesaft.
Kjør bringebærene sammen med resten av sukkerlaken og smak til med limesaft.
Hell de to pureene vekselsvis i formene. Hell forsiktig så de ikke blandes helt, eventuelt kan du la dem stå litt i fryseren mellom hvert lag du lager.