rask

Ispinne med mango, bringebær og lime

25 min

En frisk og fargerik ispinne til varme, late dager. Med smaker av mango, bringebær og lime er den nesten uimotståelig!

234 har lagret denne
Ispinne med mango, bringebær og lime

En frisk og fargerik ispinne til varme, late dager. Med smaker av mango, bringebær og lime er den nesten uimotståelig!

234 har lagret denne
12
porsjoner
  • 500 g mango
  • 1.5 dl sukker
  • 3 dl vann
  • 1 - 2 stk lime, saften
  • 400 g bringebær
Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g mango
  • 1.5 dl sukker
  • 3 dl vann
  • 1 - 2 stk lime, saften
  • 400 g bringebær
Skrell og rens mangoen. Kok opp sukker og vann og la sukkerlaken småkoke i 5 minutter.
Kjør mangokjøttet i en hurtigmikser sammen med 2/3 av sukkerlaken til en jevn og glatt pure. Smak til med limesaft.
Kjør bringebærene sammen med resten av sukkerlaken og smak til med limesaft.
Hell de to pureene vekselsvis i formene. Hell forsiktig så de ikke blandes helt, eventuelt kan du la dem stå litt i fryseren mellom hvert lag du lager.
Frys ispinnene.
woman cooking

Bon appetit!

Skrell og rens mangoen. Kok opp sukker og vann og la sukkerlaken småkoke i 5 minutter.
Kjør mangokjøttet i en hurtigmikser sammen med 2/3 av sukkerlaken til en jevn og glatt pure. Smak til med limesaft.
Kjør bringebærene sammen med resten av sukkerlaken og smak til med limesaft.
Hell de to pureene vekselsvis i formene. Hell forsiktig så de ikke blandes helt, eventuelt kan du la dem stå litt i fryseren mellom hvert lag du lager.
Frys ispinnene.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?