Bruk en håndholdt røyker og kjør røyk gjennom lakrisroten. Her kan du holde på så lenge du vil etter hvor mye røyksmak du vil ha, men det bør ikke gjøres for lenge. Resultatet skal bli en mild røkt smak som gir en ekstra dimensjon til lakrisroten.
Bland alt i en kjele. Lag iskremen i maskin. Når den er ferdig heller du iskremen i en form og setter rett inn i fryseren.
Isen kan toppes med flak av mørk sjokolade, lakrisrotpulver og hjemmelaget salt karamellsaus. For de som elsker karamell kan man lage en porsjon salt karamellsaus og vende denne inn i isen før den legges i fryseren.
Bon appetit!
Bruk en håndholdt røyker og kjør røyk gjennom lakrisroten. Her kan du holde på så lenge du vil etter hvor mye røyksmak du vil ha, men det bør ikke gjøres for lenge. Resultatet skal bli en mild røkt smak som gir en ekstra dimensjon til lakrisroten.
Bland alt i en kjele. Lag iskremen i maskin. Når den er ferdig heller du iskremen i en form og setter rett inn i fryseren.
Isen kan toppes med flak av mørk sjokolade, lakrisrotpulver og hjemmelaget salt karamellsaus. For de som elsker karamell kan man lage en porsjon salt karamellsaus og vende denne inn i isen før den legges i fryseren.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto