Ta en kurv stenfrie kirsebær, alternativt en pakke frosne kirsebær, i en kjele og hell i 1 dl brandy eller konjakk, og smak til med sukker. Kok opp og la koke i 5 minutter. Kjøl deretter ned i kjøleskap.
Bland alle ingrediensene, unntatt kirsebærene, i iskremmaskin. Når den er ferdig heller du iskremen i en form, og forsiktig vender inn de kalde kirsebærene, slik at isen blir fin og marmorert. Isen kan toppes med flak av hvit sjokolade, og litt av kirsebærene dersom du har mer til overs.
Bon appetit!
Kirsebærblanding
Ta en kurv stenfrie kirsebær, alternativt en pakke frosne kirsebær, i en kjele og hell i 1 dl brandy eller konjakk, og smak til med sukker. Kok opp og la koke i 5 minutter. Kjøl deretter ned i kjøleskap.
Bland alle ingrediensene, unntatt kirsebærene, i iskremmaskin. Når den er ferdig heller du iskremen i en form, og forsiktig vender inn de kalde kirsebærene, slik at isen blir fin og marmorert. Isen kan toppes med flak av hvit sjokolade, og litt av kirsebærene dersom du har mer til overs.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto