Black cherry: Svart iskrem med kirsebær

3 h
Lagret av 24 brukere
Black cherry: Svart iskrem med kirsebær
Lagret av 24 brukere

Ingredienser

6
porsjoner
  • 1 l Iskrembase, fløtebasert eller vegansk
  • 1 pakke snøfrisk, eller annen kremost
  • 2 ss Aktivt kull

Marinerte kirsebær

  • 1 beger kirsebær, steinfrie
  • 1 dl brandy, eller konjakk
  • 0.5 - 1 dl sukker

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 l Iskrembase, fløtebasert eller vegansk
  • 1 pakke snøfrisk, eller annen kremost
  • 2 ss Aktivt kull

Marinerte kirsebær

  • 1 beger kirsebær, steinfrie
  • 1 dl brandy, eller konjakk
  • 0.5 - 1 dl sukker

Kirsebærblanding

Ta en kurv stenfrie kirsebær, alternativt en pakke frosne kirsebær, i en kjele og hell i 1 dl brandy eller konjakk, og smak til med sukker. Kok opp og la koke i 5 minutter. Kjøl deretter ned i kjøleskap.
Bland alle ingrediensene, unntatt kirsebærene, i iskremmaskin. Når den er ferdig heller du iskremen i en form, og forsiktig vender inn de kalde kirsebærene, slik at isen blir fin og marmorert.
Isen kan toppes med flak av hvit sjokolade, og litt av kirsebærene dersom du har mer til overs.
woman cooking

Bon appetit!

Kirsebærblanding

Ta en kurv stenfrie kirsebær, alternativt en pakke frosne kirsebær, i en kjele og hell i 1 dl brandy eller konjakk, og smak til med sukker. Kok opp og la koke i 5 minutter. Kjøl deretter ned i kjøleskap.
Bland alle ingrediensene, unntatt kirsebærene, i iskremmaskin. Når den er ferdig heller du iskremen i en form, og forsiktig vender inn de kalde kirsebærene, slik at isen blir fin og marmorert.
Isen kan toppes med flak av hvit sjokolade, og litt av kirsebærene dersom du har mer til overs.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?