rask

Is fra På pinne: Helt rå kakao

25 min
Lagret av 77 brukere
Is fra På pinne: Helt rå kakao
Lagret av 77 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 300 g dadler
  • 1 l kokosmelk
  • 30 g kakao, rå
  • 1 klype salt, Guérande eller Maldon

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g dadler
  • 1 l kokosmelk
  • 30 g kakao, rå
  • 1 klype salt, Guérande eller Maldon
1. Rensk 300g dadler fri for stein og putt i blenderen. Her kan du justere mengden dadler ettersom hvor mye sødme du ønsker i isen.
2. Tilsett 1 liter kokosmelk, 30g rå kakao og en liten klype salt. Spinn blenderen godt slikt at du får en nokså tykk og fin masse.
3. Hell massen over i is-former og sett pinnene i. Hvis du vil,kan du legge friske bær eller nøtter i bunnen av is-formen.
Sett så is-formene i fryseren på høykant og ta deg en lur i ca 6 til 8 timer, før du våkner opp og kan nyte din egen-mekka sjokolade is.
woman cooking

Bon appetit!

1. Rensk 300g dadler fri for stein og putt i blenderen. Her kan du justere mengden dadler ettersom hvor mye sødme du ønsker i isen.
2. Tilsett 1 liter kokosmelk, 30g rå kakao og en liten klype salt. Spinn blenderen godt slikt at du får en nokså tykk og fin masse.
3. Hell massen over i is-former og sett pinnene i. Hvis du vil,kan du legge friske bær eller nøtter i bunnen av is-formen.
Sett så is-formene i fryseren på høykant og ta deg en lur i ca 6 til 8 timer, før du våkner opp og kan nyte din egen-mekka sjokolade is.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?