Is fra På pinne: Helt rå kakao
Helt rå kakao er en av våre aller beste favoritter. En sesong-is uavhengig av sesong, ettersom isen kan mikses opp på utallige måter. Chili og appelsin er kjente smakskombinasjoner og fungerer godt sammen i den kalde delen av året. Nå som sommeren er i full sving, gir friske, syrlige bringebær en fin og søt aromatisk smak, kombinert med rå kakaoens dypmørke sensuelle noter. Har du først laget «massen/smeten» er det bare å slippe fantasien løs for mange spennende varianter.
Helt rå kakao er en av våre aller beste favoritter. En sesong-is uavhengig av sesong, ettersom isen kan mikses opp på utallige måter. Chili og appelsin er kjente smakskombinasjoner og fungerer godt sammen i den kalde delen av året. Nå som sommeren er i full sving, gir friske, syrlige bringebær en fin og søt aromatisk smak, kombinert med rå kakaoens dypmørke sensuelle noter. Har du først laget «massen/smeten» er det bare å slippe fantasien løs for mange spennende varianter.
Ingredienser
- 300 g dadler
- 1 l kokosmelk
- 30 g kakao, rå
- 1 klype salt, Guérande eller Maldon
Slik gjør du:
- 300 g dadler
- 1 l kokosmelk
- 30 g kakao, rå
- 1 klype salt, Guérande eller Maldon
Sett så is-formene i fryseren på høykant og ta deg en lur i ca 6 til 8 timer, før du våkner opp og kan nyte din egen-mekka sjokolade is.

Bon appetit!
Sett så is-formene i fryseren på høykant og ta deg en lur i ca 6 til 8 timer, før du våkner opp og kan nyte din egen-mekka sjokolade is.