Helt rå kakao er en av våre aller beste favoritter. En sesong-is uavhengig av sesong, ettersom isen kan mikses opp på utallige måter. Chili og appelsin er kjente smakskombinasjoner og fungerer godt sammen i den kalde delen av året. Nå som sommeren er i full sving, gir friske, syrlige bringebær en fin og søt aromatisk smak, kombinert med rå kakaoens dypmørke sensuelle noter. Har du først laget «massen/smeten» er det bare å slippe fantasien løs for mange spennende varianter.
1. Rensk 300g dadler fri for stein og putt i blenderen. Her kan du justere mengden dadler ettersom hvor mye sødme du ønsker i isen.
2. Tilsett 1 liter kokosmelk, 30g rå kakao og en liten klype salt. Spinn blenderen godt slikt at du får en nokså tykk og fin masse.
3. Hell massen over i is-former og sett pinnene i. Hvis du vil,kan du legge friske bær eller nøtter i bunnen av is-formen. Sett så is-formene i fryseren på høykant og ta deg en lur i ca 6 til 8 timer, før du våkner opp og kan nyte din egen-mekka sjokolade is.
Bon appetit!
1. Rensk 300g dadler fri for stein og putt i blenderen. Her kan du justere mengden dadler ettersom hvor mye sødme du ønsker i isen.
2. Tilsett 1 liter kokosmelk, 30g rå kakao og en liten klype salt. Spinn blenderen godt slikt at du får en nokså tykk og fin masse.
3. Hell massen over i is-former og sett pinnene i. Hvis du vil,kan du legge friske bær eller nøtter i bunnen av is-formen. Sett så is-formene i fryseren på høykant og ta deg en lur i ca 6 til 8 timer, før du våkner opp og kan nyte din egen-mekka sjokolade is.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto