Lys Nugatti-is
På sommeren er det populært med hjemmelaget iskrem hos både store og små!
Jeg har her laget en nydelig, mild sjokoladeiskrem som inneholder sjokolade- og hasselnøttpålegg! Bruk helst Nugatti Air - som er den ekstra milde og luftige varianten av det populære sjokoladepålegget Nugatti.
Isen er kjempelett å lage, og du trenger slett ikke å bruke iskremmaskin; selv satte jeg isblandingen bare rett i fryseren og hadde perfekt, deilig iskrem dagen etter.
Et artig tips som får isen til å se ekstra delikat ut, er å pynte kanten på iskremkjeksen med smeltet melkesjokolade og farget kakestrøssel.
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
På sommeren er det populært med hjemmelaget iskrem hos både store og små!
Jeg har her laget en nydelig, mild sjokoladeiskrem som inneholder sjokolade- og hasselnøttpålegg! Bruk helst Nugatti Air - som er den ekstra milde og luftige varianten av det populære sjokoladepålegget Nugatti.
Isen er kjempelett å lage, og du trenger slett ikke å bruke iskremmaskin; selv satte jeg isblandingen bare rett i fryseren og hadde perfekt, deilig iskrem dagen etter.
Et artig tips som får isen til å se ekstra delikat ut, er å pynte kanten på iskremkjeksen med smeltet melkesjokolade og farget kakestrøssel.
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ingredienser
Nugatti-is
- 6 stk eggeplomme
- 1 dl sukker
- 6 dl kremfløte
- 340 g Nugatti, Nugatti Air (1 boks)
Pyntede iskremkjeks:
- 8 stk iskremkjeks, ferdigkjøpte iskremkjeks
- 100 g melkesjokolade
- 8 ss kakestrøssel
Slik gjør du:
Nugatti-is
- 6 stk eggeplomme
- 1 dl sukker
- 6 dl kremfløte
- 340 g Nugatti, Nugatti Air (1 boks)
Pyntede iskremkjeks:
- 8 stk iskremkjeks, ferdigkjøpte iskremkjeks
- 100 g melkesjokolade
- 8 ss kakestrøssel
