Ispinner med yoghurt, bær og müsli
Maria V. Bondeson, som står bak matbloggen Mariassaltogsott.no, sverger til frokostpinner med yoghurt, müsli og bær om sommeren. Hun anbefaler å lage mange ispinner om gangen, så har du alltid en kjapp frokostpinne for hånden. Hun tipser også om at pinneisen er perfekt som et lite mellommåltid, snack eller rett og slett som dessert.
Det er ikke angitt mengder i denne oppskriften fordi alle pinneis-former er ulike og fordi det er smak og behag som gjelder. Noen foretrekker mer yoghurt enn bær, mens andre vil ha mer bær enn yoghurt. Sødmen tilpasser du også etter egen smak.
Oppskrift: Maria V. Bondeson / Mariassaltogsott.no
Maria V. Bondeson, som står bak matbloggen Mariassaltogsott.no, sverger til frokostpinner med yoghurt, müsli og bær om sommeren. Hun anbefaler å lage mange ispinner om gangen, så har du alltid en kjapp frokostpinne for hånden. Hun tipser også om at pinneisen er perfekt som et lite mellommåltid, snack eller rett og slett som dessert.
Det er ikke angitt mengder i denne oppskriften fordi alle pinneis-former er ulike og fordi det er smak og behag som gjelder. Noen foretrekker mer yoghurt enn bær, mens andre vil ha mer bær enn yoghurt. Sødmen tilpasser du også etter egen smak.
Oppskrift: Maria V. Bondeson / Mariassaltogsott.no
Ingredienser
- yogurt
- bær, friske, hele eller most
- musli
Slik gjør du:
- yogurt
- bær, friske, hele eller most
- musli
