rask

Pinneis med pina colada og prosecco

15 min

Hva med en pina colada-ispinne? Eller frossen prosecco med bringebær? Disse ispinnene er forbeholdt voksne! Ispinneformer er en fordel, men isen kan også lages i for eksempel plasglass i fryseren.  

Oppskriften gir ca 4-6 ispinner av hver type.

267 har lagret denne
Pinneis med pina colada og prosecco

Hva med en pina colada-ispinne? Eller frossen prosecco med bringebær? Disse ispinnene er forbeholdt voksne! Ispinneformer er en fordel, men isen kan også lages i for eksempel plasglass i fryseren.  

Oppskriften gir ca 4-6 ispinner av hver type.

267 har lagret denne
4
porsjoner

pina colada

  • 1 boks kokosmelk, eller kokoskrem
  • 100 g ananas, frossen
  • 1 ss agavesirup
  • 4 cl rom

Bringebær

  • 1 kurv bringebær
  • 0.5 fl musserende vin, musserende
Unngå at skjermen går i dvale

pina colada

  • 1 boks kokosmelk, eller kokoskrem
  • 100 g ananas, frossen
  • 1 ss agavesirup
  • 4 cl rom

Bringebær

  • 1 kurv bringebær
  • 0.5 fl musserende vin, musserende
Pina colada: Bruk kun den stive kokoskremen som legger seg i toppen av boksen, ikke selve kokosvannet. Bland sammen med ananas, agavesirup og rom i en blender eller foodprocessor. Fordel i formene og frys ned over natten.
Bringebær: Fordel bringebær i ispinneformene og hell musserende vin over. Velg gjerne en litt søt type. Frys ned over natten.
woman cooking

Bon appetit!

Pina colada: Bruk kun den stive kokoskremen som legger seg i toppen av boksen, ikke selve kokosvannet. Bland sammen med ananas, agavesirup og rom i en blender eller foodprocessor. Fordel i formene og frys ned over natten.
Bringebær: Fordel bringebær i ispinneformene og hell musserende vin over. Velg gjerne en litt søt type. Frys ned over natten.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?