Til hovedinnhold
rask

Pinneis med pina colada og prosecco

15 min

Hva med en pina colada-ispinne? Eller frossen prosecco med bringebær? Disse ispinnene er forbeholdt voksne! Ispinneformer er en fordel, men isen kan også lages i for eksempel plasglass i fryseren.  

Oppskriften gir ca 4-6 ispinner av hver type.

Lagret av 257 brukere
Pinneis med pina colada og prosecco

Hva med en pina colada-ispinne? Eller frossen prosecco med bringebær? Disse ispinnene er forbeholdt voksne! Ispinneformer er en fordel, men isen kan også lages i for eksempel plasglass i fryseren.  

Oppskriften gir ca 4-6 ispinner av hver type.

Lagret av 257 brukere

Ingredienser

4
porsjoner

pina colada

  • 1 boks kokosmelk, eller kokoskrem
  • 100 g ananas, frossen
  • 1 ss agavesirup
  • 4 cl rom

Bringebær

  • 1 kurv bringebær
  • 0.5 fl musserende vin, musserende

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale

pina colada

  • 1 boks kokosmelk, eller kokoskrem
  • 100 g ananas, frossen
  • 1 ss agavesirup
  • 4 cl rom

Bringebær

  • 1 kurv bringebær
  • 0.5 fl musserende vin, musserende
Pina colada: Bruk kun den stive kokoskremen som legger seg i toppen av boksen, ikke selve kokosvannet. Bland sammen med ananas, agavesirup og rom i en blender eller foodprocessor. Fordel i formene og frys ned over natten.
Bringebær: Fordel bringebær i ispinneformene og hell musserende vin over. Velg gjerne en litt søt type. Frys ned over natten.
woman cooking

Bon appetit!

Pina colada: Bruk kun den stive kokoskremen som legger seg i toppen av boksen, ikke selve kokosvannet. Bland sammen med ananas, agavesirup og rom i en blender eller foodprocessor. Fordel i formene og frys ned over natten.
Bringebær: Fordel bringebær i ispinneformene og hell musserende vin over. Velg gjerne en litt søt type. Frys ned over natten.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?