Hva med en pina colada-ispinne? Eller frossen prosecco med bringebær? Disse ispinnene er forbeholdt voksne! Ispinneformer er en fordel, men isen kan også lages i for eksempel plasglass i fryseren.
Hva med en pina colada-ispinne? Eller frossen prosecco med bringebær? Disse ispinnene er forbeholdt voksne! Ispinneformer er en fordel, men isen kan også lages i for eksempel plasglass i fryseren.
Pina colada: Bruk kun den stive kokoskremen som legger seg i toppen av boksen, ikke selve kokosvannet. Bland sammen med ananas, agavesirup og rom i en blender eller foodprocessor. Fordel i formene og frys ned over natten.
Bringebær: Fordel bringebær i ispinneformene og hell musserende vin over. Velg gjerne en litt søt type. Frys ned over natten.
Bon appetit!
Pina colada: Bruk kun den stive kokoskremen som legger seg i toppen av boksen, ikke selve kokosvannet. Bland sammen med ananas, agavesirup og rom i en blender eller foodprocessor. Fordel i formene og frys ned over natten.
Bringebær: Fordel bringebær i ispinneformene og hell musserende vin over. Velg gjerne en litt søt type. Frys ned over natten.