Kokosis

1 h 30 min
Lagret av 253 brukere
Kokosis
Lagret av 253 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stk egg
  • 150 g sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 2 dl kokosmelk, ikke fettredusert type
  • 100 g kokos

Pynt

  • kokos

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk egg
  • 150 g sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 2 dl kokosmelk, ikke fettredusert type
  • 100 g kokos

Pynt

  • kokos
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Pisk kremfløten til krem i en annen bolle.
Vend kokosmelken og revet kokos i den piskede kremen. Bland dette så med eggedosisen.
Ha iskremblandingen i en iskremmaskin. Kjør til blandingen har forvandlet seg til myk kokosis (det tar 45-60 minutter).
Server iskremen rett fra iskremmaskinen hvis du liker kokosisen myk (det gjør jeg). Dryss gjerne kokos på som pynt.
Vil du ha helt fast kokosis, kan du ha den myke kokosisen i en beholder og sette isen i fryseren i 1-2 timer før servering.
Har du ikke iskremmaskin, kan du i stedet ha iskremblandingen i en plastboks eller lignende som rommer ca 2 liter og sette i fryseren. For å få jevn konsistens på isen, bør du da røre rundt i iskremen hver halvtime 4-5 ganger i starten av fryseprosessen.
Har du ikke iskremmaskin, kan du i stedet ha iskremblandingen i en plastboks eller lignende som rommer ca 2 liter og sette i fryseren. For å få jevn konsistens på isen, bør du da røre rundt i iskremen hver halvtime 4-5 ganger i starten av fryseprosessen.
woman cooking

Bon appetit!

Pisk egg og sukker til eggedosis.
Pisk kremfløten til krem i en annen bolle.
Vend kokosmelken og revet kokos i den piskede kremen. Bland dette så med eggedosisen.
Ha iskremblandingen i en iskremmaskin. Kjør til blandingen har forvandlet seg til myk kokosis (det tar 45-60 minutter).
Server iskremen rett fra iskremmaskinen hvis du liker kokosisen myk (det gjør jeg). Dryss gjerne kokos på som pynt.
Vil du ha helt fast kokosis, kan du ha den myke kokosisen i en beholder og sette isen i fryseren i 1-2 timer før servering.
Har du ikke iskremmaskin, kan du i stedet ha iskremblandingen i en plastboks eller lignende som rommer ca 2 liter og sette i fryseren. For å få jevn konsistens på isen, bør du da røre rundt i iskremen hver halvtime 4-5 ganger i starten av fryseprosessen.
Har du ikke iskremmaskin, kan du i stedet ha iskremblandingen i en plastboks eller lignende som rommer ca 2 liter og sette i fryseren. For å få jevn konsistens på isen, bør du da røre rundt i iskremen hver halvtime 4-5 ganger i starten av fryseprosessen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?