Kokosis
Det er tid for sommer og is! Den beste iskremen er hjemmelaget, og lager du iskremen selv, er det også artig å eksperimentere med ulike smaker. Her får du en spennende og supergod oppskrift på hjemmelaget kokosiskrem som lages med kokosmelk, fløte, vanilje og kokos!
En iskremmaskin er en god investering og gir etter min mening det beste resultatet, men isen kan også lages uten. Uten iskremmaskin bør du imidlertid huske på å røre noen ganger i iskremblandingen i løpet av fryseprosessen, så du oppnår en jevn og fin konsistens på isen.
Denne kokosisen blir fyldig og nydelig på smak! Server isen gjerne med sjokoladesaus, bær eller tropiske frukter, men den er også veldig god med bare et lite kokosdryss.
En herlig iskrem som man kommer i skikkelig sommerstemning av!
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Det er tid for sommer og is! Den beste iskremen er hjemmelaget, og lager du iskremen selv, er det også artig å eksperimentere med ulike smaker. Her får du en spennende og supergod oppskrift på hjemmelaget kokosiskrem som lages med kokosmelk, fløte, vanilje og kokos!
En iskremmaskin er en god investering og gir etter min mening det beste resultatet, men isen kan også lages uten. Uten iskremmaskin bør du imidlertid huske på å røre noen ganger i iskremblandingen i løpet av fryseprosessen, så du oppnår en jevn og fin konsistens på isen.
Denne kokosisen blir fyldig og nydelig på smak! Server isen gjerne med sjokoladesaus, bær eller tropiske frukter, men den er også veldig god med bare et lite kokosdryss.
En herlig iskrem som man kommer i skikkelig sommerstemning av!
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
- 4 stk egg
- 150 g sukker
- 3 dl kremfløte
- 2 dl kokosmelk, ikke fettredusert type
- 100 g kokos
Pynt
- kokos
- 4 stk egg
- 150 g sukker
- 3 dl kremfløte
- 2 dl kokosmelk, ikke fettredusert type
- 100 g kokos
Pynt
- kokos
