Banansplitt på grillen
Denne retro-desserten er en banansplitt laget på grillen, inspirert av en variant fra Malaysia. Den er ikke bare en umiddelbar suksess hos barn, men dessuten et kult partytriks på grillfester eller i parken. Her kan alt gjøres klart i forkant. Banansplitten pakkes bare inn i folie, så dette er den perfekte desserten å ta med seg på tur.
Oppskriften er det grillkarene og kokebokforfatterne Anders Halvorsen og Erlend Ytreeide som står bak.
Denne retro-desserten er en banansplitt laget på grillen, inspirert av en variant fra Malaysia. Den er ikke bare en umiddelbar suksess hos barn, men dessuten et kult partytriks på grillfester eller i parken. Her kan alt gjøres klart i forkant. Banansplitten pakkes bare inn i folie, så dette er den perfekte desserten å ta med seg på tur.
Oppskriften er det grillkarene og kokebokforfatterne Anders Halvorsen og Erlend Ytreeide som står bak.
Ingredienser
- 4 stykker banan
- 1 plate(r) kokesjokolade
- vaniljeis, eller pisket krem
- kakestrøssel, gjerne tuttifrutti
- mynteblader
- bær, friske
Slik gjør du:
- 4 stykker banan
- 1 plate(r) kokesjokolade
- vaniljeis, eller pisket krem
- kakestrøssel, gjerne tuttifrutti
- mynteblader
- bær, friske
