Kjører du fryst banan i en blender vil den raskt bli kremet og seig akkurat som vanlig iskrem. Oppskrift og foto: Leela Cyd og Faith Durand (The Kitchn)
Kjører du fryst banan i en blender vil den raskt bli kremet og seig akkurat som vanlig iskrem. Oppskrift og foto: Leela Cyd og Faith Durand (The Kitchn)
Skrell de søte og myke bananene før du kutter de opp i mindre biter.
Legg bananbitene i fryseren i minimum 2 timer. Det anbefales å la de ligge over natten.
Kjør de fryste bananbitene i en blender eller food prosessor til den får en jevn og myk konsistens. I tillegg til banan kan du tilsette blant annet knust sjokolade, nøtter eller peanøttsmør for en ekstra smaksopplevelse
Du kan nå spise iskremen med en gang, men isen vil raskt tine. Alternativt kan du legge den i en lufttett beholder i fryseren som vanlig iskrem.
Bon appetit!
Skrell de søte og myke bananene før du kutter de opp i mindre biter.
Legg bananbitene i fryseren i minimum 2 timer. Det anbefales å la de ligge over natten.
Kjør de fryste bananbitene i en blender eller food prosessor til den får en jevn og myk konsistens. I tillegg til banan kan du tilsette blant annet knust sjokolade, nøtter eller peanøttsmør for en ekstra smaksopplevelse
Du kan nå spise iskremen med en gang, men isen vil raskt tine. Alternativt kan du legge den i en lufttett beholder i fryseren som vanlig iskrem.