rask
Multeiskrem
30 min
En deilig iskrem med smak av multer. Iskremen egner seg ekstra godt til å lage iskake av.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt
75 har lagret denne
En deilig iskrem med smak av multer. Iskremen egner seg ekstra godt til å lage iskake av.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt
75 har lagret denne
Unngå at skjermen går i dvale
- 5 gelatin, plater
- 5 eggeplomme
- 2 dl sukker
- 3 dl kremfløte
- 2.5 dl multer
La gelatinplatene ligge i kaldt vann i 5-6 minutter.
Hell av vannet og løs opp én og én plate i 1/2 dl kokende varmt vann. Rør til all gelatinen er oppløst.
Pisk eggeplommer og sukker til ekstra tykk eggedosis.
Pisk kremfløte.
Tilsett pisket kremfløte.
Ha i smeltet gelatin i en tynn stråle, mens du blander forsiktig.
Rør godt rundt slik at gelantinen ikke danner klumper i kremen.
Vend tilslutt inn multene.

Bon appetit!
La gelatinplatene ligge i kaldt vann i 5-6 minutter.
Hell av vannet og løs opp én og én plate i 1/2 dl kokende varmt vann. Rør til all gelatinen er oppløst.
Pisk eggeplommer og sukker til ekstra tykk eggedosis.
Pisk kremfløte.
Tilsett pisket kremfløte.
Ha i smeltet gelatin i en tynn stråle, mens du blander forsiktig.
Rør godt rundt slik at gelantinen ikke danner klumper i kremen.
Vend tilslutt inn multene.
Finn flere oppskrifter: