rask

Multeiskrem

30 min
Lagret av 59 brukere
Multeiskrem
Lagret av 59 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 5 gelatin, plater
  • 5 eggeplomme
  • 2 dl sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 2.5 dl multer

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 5 gelatin, plater
  • 5 eggeplomme
  • 2 dl sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 2.5 dl multer
La gelatinplatene ligge i kaldt vann i 5-6 minutter.
Hell av vannet og løs opp én og én plate i 1/2 dl kokende varmt vann. Rør til all gelatinen er oppløst.
Pisk eggeplommer og sukker til ekstra tykk eggedosis.
Pisk kremfløte.
Tilsett pisket kremfløte.
Ha i smeltet gelatin i en tynn stråle, mens du blander forsiktig.
Rør godt rundt slik at gelantinen ikke danner klumper i kremen.
Vend tilslutt inn multene.
woman cooking

Bon appetit!

La gelatinplatene ligge i kaldt vann i 5-6 minutter.
Hell av vannet og løs opp én og én plate i 1/2 dl kokende varmt vann. Rør til all gelatinen er oppløst.
Pisk eggeplommer og sukker til ekstra tykk eggedosis.
Pisk kremfløte.
Tilsett pisket kremfløte.
Ha i smeltet gelatin i en tynn stråle, mens du blander forsiktig.
Rør godt rundt slik at gelantinen ikke danner klumper i kremen.
Vend tilslutt inn multene.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?