Til hovedinnhold

Kirsebæris

30 min

Har du noen bokser hermetisk melk liggende i fryseren hjemme, på hytta, campingvognen eller båten og samtidig har frosne bær, og har en matprosesser eller lignende redskap parat, vil du alltid kunne lage en heidundrende velsmakende dessertis på godt under fem minutter.
Kilde: Adresseavisen. Foto: Kim Nygård

Lagret av 45 brukere
Kirsebæris

Har du noen bokser hermetisk melk liggende i fryseren hjemme, på hytta, campingvognen eller båten og samtidig har frosne bær, og har en matprosesser eller lignende redskap parat, vil du alltid kunne lage en heidundrende velsmakende dessertis på godt under fem minutter.
Kilde: Adresseavisen. Foto: Kim Nygård

Lagret av 45 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 200 g kondensert melk
  • 300 g kirsebær, frosne

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g kondensert melk
  • 300 g kirsebær, frosne
Begge deler må være gjennomkalde, om de ikke ligger i fryser eller utendørs i minusgrader, må de legges i fryser i et par timer før desserten lages.
Bland hermetisk melk og bær i food prosessor, og server umiddelbart, sammen med litt revet mørk sjokolade eller evt annet ønsket tilbehør.
woman cooking

Bon appetit!

Begge deler må være gjennomkalde, om de ikke ligger i fryser eller utendørs i minusgrader, må de legges i fryser i et par timer før desserten lages.
Bland hermetisk melk og bær i food prosessor, og server umiddelbart, sammen med litt revet mørk sjokolade eller evt annet ønsket tilbehør.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?