Yoghurt-is med honning og rørte bringebær
4 h
Yoghurt-is med honning og rørte bringebær er en enkel og knallgod dessert som passer til både hverdags og fest. Hvis du ikke finner friske bær i butikken, kan du bytte dem ut med frosne bær. En kurv friske bær tilsvarer en pose frosne bær.
Lagret av 455 brukere
Yoghurt-is med honning og rørte bringebær er en enkel og knallgod dessert som passer til både hverdags og fest. Hvis du ikke finner friske bær i butikken, kan du bytte dem ut med frosne bær. En kurv friske bær tilsvarer en pose frosne bær.
Lagret av 455 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 6 dl yoghurt naturell, gresk eller tyrkisk, ca. 10% fett
- 1 dl honning, flytende, akasie
- 1 kurv bringebær, gjerne mer
- 1 stk vaniljestang, kun frøene
- sukker, eller melis
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 6 dl yoghurt naturell, gresk eller tyrkisk, ca. 10% fett
- 1 dl honning, flytende, akasie
- 1 kurv bringebær, gjerne mer
- 1 stk vaniljestang, kun frøene
- sukker, eller melis
Visp sammen yoghurt og honning.
Frys blandingen i en iskremmaskin eller i fryseren. I fryseren er det viktig med hyppige omrøringer for best mulig resultat.
Mos bærene sammen med vanilje og litt sukker eller melis etter eget ønske og smak.
Server den frosne yoghurten toppet med rørte bær, eller bland de rørte bærene raskt sammen med den frosne yoghurten.
Yoghurtisen bør spises nylaget da den blir veldig hard hvis den blir stående lenge i fryseren.

Bon appetit!
Visp sammen yoghurt og honning.
Frys blandingen i en iskremmaskin eller i fryseren. I fryseren er det viktig med hyppige omrøringer for best mulig resultat.
Mos bærene sammen med vanilje og litt sukker eller melis etter eget ønske og smak.
Server den frosne yoghurten toppet med rørte bær, eller bland de rørte bærene raskt sammen med den frosne yoghurten.
Yoghurtisen bør spises nylaget da den blir veldig hard hvis den blir stående lenge i fryseren.