Affogato - Is i espresso
Affogato er perfekt hvis du er sånn passe mett etter middagen, og litt usikker på om du egentlig orker dessert. Samtidig kunne du kanskje tenkt deg både litt is og en kaffe, uten at du er spesielt lysten på å løsrive deg fra TV-skjermen for å dandere en lekker dessert.
Løsningen er å helle espressoen over isen og synker tilbake blant sofaputene igjen. Affogato perfetto!
Affogato er perfekt hvis du er sånn passe mett etter middagen, og litt usikker på om du egentlig orker dessert. Samtidig kunne du kanskje tenkt deg både litt is og en kaffe, uten at du er spesielt lysten på å løsrive deg fra TV-skjermen for å dandere en lekker dessert.
Løsningen er å helle espressoen over isen og synker tilbake blant sofaputene igjen. Affogato perfetto!
- vaniljeis, god
- espresso, eller veldig sterk kaffe
- krem, myk, pisket (kan sløyfes)
- sjokolade, revet, eller litt krokan (kan sløyfes)
- vaniljeis, god
- espresso, eller veldig sterk kaffe
- krem, myk, pisket (kan sløyfes)
- sjokolade, revet, eller litt krokan (kan sløyfes)
