rask

Affogato - Is i espresso

5 min

Affogato er perfekt hvis du er sånn passe mett etter middagen, og litt usikker på om du egentlig orker dessert. Samtidig kunne du kanskje tenkt deg både litt is og en kaffe, uten at du er spesielt lysten på å løsrive deg fra TV-skjermen for å dandere en lekker dessert.

Løsningen er å helle espressoen over isen og synker tilbake blant sofaputene igjen. Affogato perfetto!

625 har lagret denne
Affogato - Is i espresso

Affogato er perfekt hvis du er sånn passe mett etter middagen, og litt usikker på om du egentlig orker dessert. Samtidig kunne du kanskje tenkt deg både litt is og en kaffe, uten at du er spesielt lysten på å løsrive deg fra TV-skjermen for å dandere en lekker dessert.

Løsningen er å helle espressoen over isen og synker tilbake blant sofaputene igjen. Affogato perfetto!

625 har lagret denne
1
porsjoner
  • vaniljeis, god
  • espresso, eller veldig sterk kaffe
  • krem, myk, pisket (kan sløyfes)
  • sjokolade, revet, eller litt krokan (kan sløyfes)
Unngå at skjermen går i dvale
  • vaniljeis, god
  • espresso, eller veldig sterk kaffe
  • krem, myk, pisket (kan sløyfes)
  • sjokolade, revet, eller litt krokan (kan sløyfes)
Legg to kuler vaniljeis i et passende glass og hell over en enkel eller dobbel espresso.
Serveres umiddelbart med eller uten en kremklatt på toppen!
woman cooking

Bon appetit!

Legg to kuler vaniljeis i et passende glass og hell over en enkel eller dobbel espresso.
Serveres umiddelbart med eller uten en kremklatt på toppen!
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?