Ispinner med vaniljeis
Disse gode ispinnene med vailjeis er superenkle å lage. Du behøver bare tre ingredienser, og nok tålmodighet til å vente til den deilige isen fryser. Her trengs verken røring underveis eller iskremmaskin.
Hvis du ikke har iskremformer, kan du fylle tomme yoghurtbegre og stikke en ispinne i den halvfrosne blandingen.Du kan også helle blandingen i en stor boks med lokk.
Du kan gjerne eksperimentere med smaker! Tilsett for eksempel en kald espressoshot eller friske bær for en ny og deilig smaksopplevelse. Vær oppmerksom på at søtet kondensert melk ikke er det samme som Vikingmelk. Vikingmelk er ikke søtt nok, og vil ødelegge iskremen.
Oppskrift og bilder er hentet fra Ingrid Victoria Husebyes matblogg Food By Victoria. Inspirasjon har hun hentet fra blant annet Ina Johnsens iskremoppskrift på matbloggen Mat På Bordet, samt den engelske TV-kokken Nigella Lawson.
Disse gode ispinnene med vailjeis er superenkle å lage. Du behøver bare tre ingredienser, og nok tålmodighet til å vente til den deilige isen fryser. Her trengs verken røring underveis eller iskremmaskin.
Hvis du ikke har iskremformer, kan du fylle tomme yoghurtbegre og stikke en ispinne i den halvfrosne blandingen.Du kan også helle blandingen i en stor boks med lokk.
Du kan gjerne eksperimentere med smaker! Tilsett for eksempel en kald espressoshot eller friske bær for en ny og deilig smaksopplevelse. Vær oppmerksom på at søtet kondensert melk ikke er det samme som Vikingmelk. Vikingmelk er ikke søtt nok, og vil ødelegge iskremen.
Oppskrift og bilder er hentet fra Ingrid Victoria Husebyes matblogg Food By Victoria. Inspirasjon har hun hentet fra blant annet Ina Johnsens iskremoppskrift på matbloggen Mat På Bordet, samt den engelske TV-kokken Nigella Lawson.
- 6 dl kremfløte
- 1 boks kondensert melk, søtet
- 1 ts vaniljeekstrakt
