Ispinner med vaniljeis

6 timer

Disse gode ispinnene med vailjeis er superenkle å lage. Du behøver bare tre ingredienser, og nok tålmodighet til å vente til den deilige isen fryser. Her trengs verken røring underveis eller iskremmaskin.

Hvis du ikke har iskremformer, kan du fylle tomme yoghurtbegre og stikke en ispinne i den halvfrosne blandingen.Du kan også helle blandingen i en stor boks med lokk. 

Du kan gjerne eksperimentere med smaker! Tilsett for eksempel en kald espressoshot eller friske bær for en ny og deilig smaksopplevelse. Vær oppmerksom på at søtet kondensert melk ikke er det samme som Vikingmelk. Vikingmelk er ikke søtt nok, og vil ødelegge iskremen.

Oppskrift og bilder er hentet fra Ingrid Victoria Husebyes matblogg Food By Victoria. Inspirasjon har hun hentet fra blant annet Ina Johnsens iskremoppskrift på matbloggen Mat På Bordet, samt den engelske TV-kokken Nigella Lawson. 

363 har lagret denne
Ispinner med vaniljeis

Disse gode ispinnene med vailjeis er superenkle å lage. Du behøver bare tre ingredienser, og nok tålmodighet til å vente til den deilige isen fryser. Her trengs verken røring underveis eller iskremmaskin.

Hvis du ikke har iskremformer, kan du fylle tomme yoghurtbegre og stikke en ispinne i den halvfrosne blandingen.Du kan også helle blandingen i en stor boks med lokk. 

Du kan gjerne eksperimentere med smaker! Tilsett for eksempel en kald espressoshot eller friske bær for en ny og deilig smaksopplevelse. Vær oppmerksom på at søtet kondensert melk ikke er det samme som Vikingmelk. Vikingmelk er ikke søtt nok, og vil ødelegge iskremen.

Oppskrift og bilder er hentet fra Ingrid Victoria Husebyes matblogg Food By Victoria. Inspirasjon har hun hentet fra blant annet Ina Johnsens iskremoppskrift på matbloggen Mat På Bordet, samt den engelske TV-kokken Nigella Lawson. 

363 har lagret denne
4
porsjoner
  • 6 dl kremfløte
  • 1 boks kondensert melk, søtet
  • 1 ts vaniljeekstrakt
Unngå at skjermen går i dvale
Ha alt i en bolle og pisk stivt.
Blandingen skal bli nesten like stiv som når du pisker eggehvite til marengs.
Hell blandingen i en sprøytepose og fyll iskremformene fulle. Hell eventuelle rester i en plastboks med lokk
Isen er klar etter fem til seks timer i fryseren.
Hold ispinneformene under litt varmt vann for å få dem løs. Dette gjør at ispinnene tiner akkurat nok på utsiden til at strøsselet fester seg.
Hvis du ikke har tuttifrutti-strøssel, kan du for eksempel pynte dem med hakkede nøtter eller sjokoladepulver.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?