Til hovedinnhold

Ispinner med vaniljeis

6 h

Disse gode ispinnene med vailjeis er superenkle å lage. Du behøver bare tre ingredienser, og nok tålmodighet til å vente til den deilige isen fryser. Her trengs verken røring underveis eller iskremmaskin.

Hvis du ikke har iskremformer, kan du fylle tomme yoghurtbegre og stikke en ispinne i den halvfrosne blandingen.Du kan også helle blandingen i en stor boks med lokk. 

Du kan gjerne eksperimentere med smaker! Tilsett for eksempel en kald espressoshot eller friske bær for en ny og deilig smaksopplevelse. Vær oppmerksom på at søtet kondensert melk ikke er det samme som Vikingmelk. Vikingmelk er ikke søtt nok, og vil ødelegge iskremen.

Oppskrift og bilder er hentet fra Ingrid Victoria Husebyes matblogg Food By Victoria. Inspirasjon har hun hentet fra blant annet Ina Johnsens iskremoppskrift på matbloggen Mat På Bordet, samt den engelske TV-kokken Nigella Lawson. 

Lagret av 358 brukere
Ispinner med vaniljeis

Disse gode ispinnene med vailjeis er superenkle å lage. Du behøver bare tre ingredienser, og nok tålmodighet til å vente til den deilige isen fryser. Her trengs verken røring underveis eller iskremmaskin.

Hvis du ikke har iskremformer, kan du fylle tomme yoghurtbegre og stikke en ispinne i den halvfrosne blandingen.Du kan også helle blandingen i en stor boks med lokk. 

Du kan gjerne eksperimentere med smaker! Tilsett for eksempel en kald espressoshot eller friske bær for en ny og deilig smaksopplevelse. Vær oppmerksom på at søtet kondensert melk ikke er det samme som Vikingmelk. Vikingmelk er ikke søtt nok, og vil ødelegge iskremen.

Oppskrift og bilder er hentet fra Ingrid Victoria Husebyes matblogg Food By Victoria. Inspirasjon har hun hentet fra blant annet Ina Johnsens iskremoppskrift på matbloggen Mat På Bordet, samt den engelske TV-kokken Nigella Lawson. 

Lagret av 358 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 6 dl kremfløte
  • 1 boks kondensert melk, søtet
  • 1 ts vaniljeekstrakt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 6 dl kremfløte
  • 1 boks kondensert melk, søtet
  • 1 ts vaniljeekstrakt
Ha alt i en bolle og pisk stivt.
Blandingen skal bli nesten like stiv som når du pisker eggehvite til marengs.
Hell blandingen i en sprøytepose og fyll iskremformene fulle. Hell eventuelle rester i en plastboks med lokk
Isen er klar etter fem til seks timer i fryseren.
Hold ispinneformene under litt varmt vann for å få dem løs. Dette gjør at ispinnene tiner akkurat nok på utsiden til at strøsselet fester seg.
Hvis du ikke har tuttifrutti-strøssel, kan du for eksempel pynte dem med hakkede nøtter eller sjokoladepulver.
woman cooking

Bon appetit!

Ha alt i en bolle og pisk stivt.
Blandingen skal bli nesten like stiv som når du pisker eggehvite til marengs.
Hell blandingen i en sprøytepose og fyll iskremformene fulle. Hell eventuelle rester i en plastboks med lokk
Isen er klar etter fem til seks timer i fryseren.
Hold ispinneformene under litt varmt vann for å få dem løs. Dette gjør at ispinnene tiner akkurat nok på utsiden til at strøsselet fester seg.
Hvis du ikke har tuttifrutti-strøssel, kan du for eksempel pynte dem med hakkede nøtter eller sjokoladepulver.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?