Ispinner med frukt, kokos og sjokolade
Under er det oppskrifter på tre typer litt sunnere is, som er helt uten raffinert sukker og meieriprodukter. Du får både en frisk vannmelonis, Bounty-is med sjokolade og en tropisk variant. Disse passer perfekt om man har allergier eller bare vil passe litt på kaloriinntaket.
Det tar ca. 1 time å forberede alle tre istypene, og så må de fryses over natten. Har du ikke ispinneformer kan du fint bruke vanlige ispinner og et papp- eller plastbeger til å lage isen i.
Under er det oppskrifter på tre typer litt sunnere is, som er helt uten raffinert sukker og meieriprodukter. Du får både en frisk vannmelonis, Bounty-is med sjokolade og en tropisk variant. Disse passer perfekt om man har allergier eller bare vil passe litt på kaloriinntaket.
Det tar ca. 1 time å forberede alle tre istypene, og så må de fryses over natten. Har du ikke ispinneformer kan du fint bruke vanlige ispinner og et papp- eller plastbeger til å lage isen i.
Vannmelonis
- 1 stk vannmelon, ca. 1 kg
- 1 stk sitron
Bounty-is
- 250 g kokos
- 1 boks kokosmelk
- 2 ss honning, flytende
- 100 g mørk sjokolade
Tropisk is
- 1 stk ananas, liten
- 1 stk mango, stor
- 2 stykker banan
Vannmelonis
- 1 stk vannmelon, ca. 1 kg
- 1 stk sitron
Bounty-is
- 250 g kokos
- 1 boks kokosmelk
- 2 ss honning, flytende
- 100 g mørk sjokolade
Tropisk is
- 1 stk ananas, liten
- 1 stk mango, stor
- 2 stykker banan
